Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak z tematu, Odebealem paczkę przez pomyłkę myśląc że odbieram etui, Niestety zobaczyłem i widzę że to od sprzedawcy od którego anulowałem paczkę, Natychmiast odstawiłem paczkę do skrytki i zamknąłem, ponieważ to Nie ta przesyłka którą chciałem, Poinformowałem o tym sprzedawcę że jego paczka czeka na kuriera, Czy grozi mi cokolwiek? Czy moge byc spokojny jezeli odstawiłem paczkę do skrytki i zamknąłem ją?
@Client:91478167 otworzyłeś skrytkę i zamknąłeś czyli system odnotował odebranie przesyłki ... no brawo . Na wyświetlaczu paczkomatu masz przyciść ,, mam zastrzeżenia do przesyłki ,, trzeba go nacisnąć i wówczas masz pewność ,że paczka wróci do nadawcy . Teraz wirtualnie masz paczkę , a fizycznie jej nie masz .Dzwoń na infolinię Inpost i wyjaśniaj sprawę i to w miarę szybko ....
juz to zrobiłem, opisałem całą sytuacje w chatcie
Masz także opcję zadzwonienia na infolinie jak nie wiesz co zrobić.
Wykonałem obie opcje, Podałem numer przesyłki, Czy jezeli pokaże tez dowody im, ze zamówiłem akcesoria do innego smartfona, niz z anulowanej paczki, moze to pomoc?
@Client:91478167 już więcej nic nie rób i tak dużo nabroiłeś , jeśli zrobiłeś wszystko jak piszesz paczka pewanie wróci do nadawcy ... no pod warunkiem ,że w międzyczasie ktoś jej nie wyjął nadając swoją paczkę bo skrytka wirtualnie była pusta .
wiem, ale Pomylić sie zawsze można, to była sytuacja troche z mojej winy jak i sprzedawcy, pamietam jak do mnie dzwonił i mu mówiłem by jej nie przysyłał, a ja myslalem że to zupełnie inna paczka
Zrobione! wytłumaczyłem całą sytuację, teraz sprzedawca powinien też otrzymać paczkę, Poinformowałem go o tym