anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odmówiłem przyjęcia paczki bo zakupilem produkt na licytacji jak mam zapłacić za przesyłkę.

Client:96835131
#8 Zapaleniec#

Moje zamówienie się opóżniało kupiłem taki produkt na licytacji zgłosiłem to sprzedającemu jak mam zapłacić za koszty przesyłki. 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

xyz96
#21 Demiurg#

Za mało informacji podajesz. Jeśli odmówiłeś odebrania paczki z towarem od firmy-sklepu, to wyślij mailem odstąpienie od umowy, czyli pisemną rezygnację z zakupu. W takiej sytuacji powinieneś pokryć jedynie koszt powrotu paczki, a nie koszty wysyłki w obie strony. Jeśli to był paczkomat InPost, niczego nie musisz pokrywać, powrót paczkomatem jest bezpłatny.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:96835131 Czyli zrezygnowałeś z zakupionego towaru bo za długo "szedł", musisz wysłać sprzedającego rezygnację czyli zrobić zwrot. Jeżeli dostawa nie była bezpłatna SMART, musisz zwrócić sprzedawcy koszt powrotu przesyłki.

oznacz moderatorów

ZibiK30
#18 Luminarz#

@Client:96835131 Jeśli chcesz dopłacić do zakupów, w Twoim wypadku koszt wysyłki ponownej? aby ponownie sprzedawca wysłał Ci produkt to wejdź w moje zakupy  > szczegóły produktu a tam masz poniżej płatność i dopłać

doplac.png

Może o to Ci chodzi i znajdziesz 😉

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

@Client:96835131Może porozumiej się z sprzedawcą, ustal ile i jak. Możesz oczywiście zrobić tak jak proponuje @ZibiK30 , o ile masz w "kupionych".

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Już załatwione dziękuję za uwagę Robert Funken. 

oznacz moderatorów

maxr01
#17 Koryfeusz#

Nie wiem po co się tak produkujecie - to do xyz96 , lew433 , ZibiK30  - i podajecie mnóstwo niepotrzebnych informacji.

Pytanie było bardzo proste i odpowiedź powinna też być bardzo prosta.

Pytanie kupującego: " ...jak mam zapłacić za koszty przesyłki".

Odpowiedź powinna brzmieć: skontaktuj się ze sprzedawcą, on udzieli Ci wszystkich informacji.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów

ZibiK30
#18 Luminarz#

@maxr01 Czasem lubię coś więcej zrobić, potem mogę żonie mówić że jestem zmęczony 😂 😉

Opinia na Allegro może być śmieszna ciekawa lub druzgocąca

Link do pomocy Allegro Kliknij i napisz

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Problem jest już rozwiązany sprzedawca wyslał mi koszty wysyłki a ja dokonam opłaty na jego numer konta tak więc po problemie z poważaniem Robert Funken. 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

To jest najlepsza opcja rozwizania problemu z poważaniem Robert Funken. 

oznacz moderatorów