Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakupiłam przedmiot z odroczoną płatnościa dla firm, jak długo czeka się aż firma faktoringowa zapłaci za mój przedmiot?
@as-modnababeczka Aktywowałaś w zakładce Odroczona płatność dla Firm. ?
Firma faktoringowa płaci w momencie wysłania towaru a powyżej 10 000 zł jak otrzymasz towar, wtedy sprzedawca dostanie kasę 🙂
Jeśli klient wybierze odroczoną płatność, otrzymasz pieniądze, gdy:
To, kiedy je otrzymasz, zależy od statusu przesyłki:
@as-modnababeczka, przepraszam Cię za długi czas oczekiwania na odpowiedź. W przypadku odroczonej płatności dla firm zakup nie zostanie zakończony, dopóki Sprzedający nie załączy faktury za jego sfinalizowanie. Faktycznie weryfikacja powinna trwać krócej, niż w Twoim przypadku. Jednak sprawdziłam i od jednego Sprzedającego otrzymałaś odpowiedź w Dyskusji - faktura została tam dołączona do zamówienia od razu po zakupie. Sprzedający czekał na akceptację faktury, tym niemniej zapewnił, że wyśle Twoje zamówienie niezwłocznie, ponieważ telefon był gotowy już od środy.
W sprawie drugiego zamówienia napisaliśmy do Sprzedającego w Twojej sprawie i poprosiliśmy o wysłanie prawidłowo wystawionej faktury do PragmaGo oraz załączenie numeru wysyłki. Sprawa powinna wkrótce zostać wyjaśniona. 🙂