anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ograniczenia na koncie - o co chodzi? 60 groszy niedopłaty

MAMY ROZWIĄZANIE!
maciek617
#8 Zapaleniec#

Dzień Dobry,

otrzymałem dziś maila o następującej treści:

"

Dzień dobry,

informujemy, że na Twoje konto wprowadziliśmy częściowe ograniczenia funkcjonalności, ponieważ na tym koncie lub/i na innych powiązanych kontach posiadasz nieuregulowany rachunek względem Allegro. Zgodnie z art. 9.3 Regulaminu Allegro prosimy o spłatę zaległości i kontakt z nami po zaksięgowaniu wpłaty."

Dodam że niedopłata wynosi ..... 60 groszy i nawet nie wiem z czego wynika. Klientem allegro jestem od 20 lat ... Ok zapłaciłem tą złotówkę a dalej na moim koncie widzę jakieś ograniczenia.

O co chodzi ?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @maciek617! Nie nakładamy ograniczeń na konto z powodu takiej kwoty. Chodzi o nieopłacony rachunek na Twoim innym koncie. Daj proszę znać, czy chcesz, abym podała jego login?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
maciek617
#8 Zapaleniec#

Proszę podaj 

oznacz moderatorów
maciek617
#8 Zapaleniec#

Chociaż nie kojarzę żebym korzystał z innego konta … jedno mi wystarcza 🙂

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@maciek617 login to cheguevara717, konto zostało założone w 2007 roku. 
Spróbuj się proszę na nie zalogować przez przypomnienie hasła, jeśli się nie uda, to napisz proszę za pomocą formularza, po weryfikacji tożsamości, Doradca będzie mógł Ci pomóc. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
maciek617
#8 Zapaleniec#

Po nicku możliwe że kiedyś coś robiłem na tym koncie ale to było bardzo dawno i nawet nie wiem na jakim to mailu jest żeby zresetować hasło. Możecie po prostu się ze mną skontaktować mailowo albo telefonicznie i wyjaśnić o co chodzi ? Jeżeli jest jakaś zaległość to oczywiście zapłacę ale problem polega na tym że to jakieś stare konto i nie mam do niego dostępu 

oznacz moderatorów
maciek617
#8 Zapaleniec#

Dobra jakoś się udało tam zalogować … miałem tam …. 39.56 zł niedoplafy sprzed kilku/kilkunastu lat 

oczywiście zapłaciłem wiec rozumiem że już wszystko jest ok i możecie ściągnąć jakieś dziwne ograniczenia ?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@maciek617 super! Tak, ograniczenia powinny zostać zdjęte z konta, sprawa została już skierowana do odpowiedniego działu, więc wkrótce Twoje konto będzie ponownie aktywne.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@maciek617 blokada została już zdjęta 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów