Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego w niektórych sklepach mogę kupić max 1 sztukę trgo samego towaru? Poprostu system nie puszcza mnie by dodać więcej do koszyka
@Client:39811676 czasem są promocje i obniżki, czasem allegro obniża cene i w takich przypadkach system wprowadza ograniczenia co do ilości sztuk możliwych do zakupu przez jednego kupującego.
To wymysł Allegro. Wymyślili sobie promocje jak w markecie. Tylko w markecie można kupić 3 batony po 1zł i sobie iść. A tu trzeba za wysyłkę płacić. Znając życie pewnie nie ma nic potrzebnego do dobrania. Czyli albo klient się wkurza i kupuje gdzie indziej albo robi za patologię i dobiera coś z góry przeznaczonego na zwrot. Nie wspominając o tanich towarach, które niektórzy kupowali na setki sztuk, a tu 10gr taniej i ograniczenie 3 sztuki...xD. To wkurza również sprzedających dany towar, oni też na tym tracą...
@Client:39811676 W biedrach lidrach itp jak są mocne promki też są ograniczenia na koszyk
Weź mi o biedrach nie mów. Postawili sobie taka niedaleko. Poszłam, raz nic znaleźć nie mogłam, nawet batony 3 rzędach... Była sobie promocja wszędzie tylko nie na paragonie. Dałam szansę jeszcze raz, poszłam z grupą małolatów. Według promocji powinnam zapłacić prawie połowę mniej niż zapłaciłam, sama nie wiem za co, bo małolaty paragon zostawiły. Tyle mnie tam widzieli.
Wolę delikatesy. Kierowniczka jak jest na sklepie to nawet w zwyczaju ma zerkać na koszyki i od razu informować jak coś nie wejdzie (jak np ktoś omyłkowo złapał 3 masła zamiast 2). Nigdy żadnego problemu. Teraz biedra "wysłaliśmy Ci kupon na...", a ja torba w rękę i w drugą stronę xD. Nie rozumiem tego fenomenu. Bałagan w Biedrze jak na Allegro. Towary w najdziwniejszych miejscach. Promki wchodzą jak chcą...Tylko się człowiek nadenerwuje...