Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłam myszkę https://allegro.pl/oferta/myszka-bezprzewodowa-gamingowa-pionowa-do-laptopa-myszka-podswietlana-rgb-... i okazała się jednak za ciężka dla mnie. Dopiero przy chęci zwrotu zauważyłam, że jest ograniczone prawo zwrotu:
Możesz zgłosić zwrot i zwrócić, oczywiście jeśli zgodnie z tym co napisano nie zalejesz myszy niewłaściwym olejem albo farbą.
Te uniwersalne komunikaty wymyślone prze speców Allegro nawet śmieszne już nie są.
@br. treść ograniczenia mo,ze również dotyczyć produktu zapieczętowanego przez producenta , a to miało miejsce jak przyznał sam autor wątku .
@kaskak91 Jeśli towar jest w idealnym stanie i nie był użytkowany, byłabym spokojna 😉
Skontaktowałam się jeszcze ze sprzedającym, w razie problemów wrócę tutaj po poradę.
@kaskak91 Nie poinformowanie konsumenta o przysługującym mu prawie do odstąpienia od umowy skutkuje tym, że termin na złożenie takiego oświadczenia wydłuża się z 14 dni do 12 miesięcy a sprzedający traci prawo do jakiegokolwiek pomniejszenia zwracanej kwoty.