Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy można w wyszukiwarce wybrać tylko polskich sprzedawców. Nie interesują mnie ogłoszenia z chin i chciałbym je omijać. Także jak to zrobić w aplikacji allegro?
Nie da się.
@Yapis84 Cześć. 🙂 W niektórych kategoriach możesz skorzystać z filtra "Dostawa z Polski":
Ale to nie ominie sprzedawców z Chin!
Tu potrzebny jest filtr by móc ominąć nie tylko towar wysyłany np. z Chin ale także produkty z tego kraju sprzedawane na miejscu . Wiele osób ceni sobie rodzime produkty i nie chce ich szukać w gąszczu taniej tandety.
Szkoda, że w niektórych, bo akurat interesuje mnie kategoria z LEGO i nie mam ochoty przeglądać podróbek z chin, a jest ich od groma. Allegro przez to spada na psy, że dopuszcza taką sprzedaż. W dodatku nie dając opcji omijania takich ofert. Zróbcie coś z tym, bo sprawę zgłoszę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Od takich sprzedaży jest **piiip**s.
@Yapis84: Od zgłaszania takich spraw jest LEGO Polska a nie Ty 😉
Allegro nie ma nic przeciwko zeby wysylac im linki podejrzanych aukcji tylko ja nie bede robił tego za darmo 😄
Mnie wciąż zastanawia dlaczego Allegro wpuszcza chińskich sprzedawców i nie kontroluje tego co wystawiają, gdzie wystawiają, jak wystawiają i z jakimi opisami... ? 😮
I w jakich (czesto debilnych) cenach.