Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Pierwszy raz pojawił mi się problem z dostawą do punktu Allegro One Box, końcowe śledzenie wygląda jak poniżej dla obu przesyłek:
30 gru 2021, 11:11 Wybrany punkt docelowy jest niedostępny
Punkt to:
Allegro One Box, zielony automat
Al. Wyzwolenia 71
08-440 Pilawa
Od strony ul. Dworcowej
Jak to dalej wygląda? Wraca do nadawcy? Jest ponowna próba doręczenia? Jak dla mnie można je przekierować do drugiego który jest z 300m obok jeżeli z tym jest problem.
@nigro001, czy mogę Cię prosić o wskazanie numeru zamówienia, o którym mówisz?
Aktualizacja:
Po poradzie LEW433 (dziękuję!) jeszcze tego samego dnia ok 16-tej, zadałem takie pytanie na czacie Allegro.
Po dłuższej korespondencji, na drugi dzień (31.12) uzyskałem informację:
Otrzymałam informację od przewoźnika, że Pana paczki (numery_przesyłek), zostaną dostarczone do Allegro One dnia 03.01.2021.
Na razie jeszcze są w statusie: w drodze, ale wygląda na to że jednak będzie próba dostarczenia. Dam znać jak się to skończy.
Sprawa zakończyła się dzisiaj, ale zamieszania było trochę zbyt dużo.
Paczki miały podobno nawet trafić bezpośrednio do mnie do domu, byłem proszony o podanie adresu, a i tak znalazły się w pierwotnym punkcie dostawy. Biorąc pod uwagę że w transporcie były od 29 grudnia, to taka forma dostawy nie zachęca do wyboru One Box niestety. Szkoda, bo ten punkt mam najbliżej.
W każdym razie na plus na pewno próba pomocy od zespołu Allegro. Temat na dzisiaj uważam za zamknięty.