anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opóźniona dostawa na życzenie

sneer123
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Czy tylko mi brakuje funkcjonalności zamawiania produktów z opóźnioną dostawą (np po powrocie do domu z kilkudniowego wyjazdu)? A może jest taka opcja, tylko nie wiem jak to zrobić?

Pozdrawiam!

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg#

@sneer123 nie ma, allegro Ciśnie sprzedawców żeby nadawać w ten sam dzień, za opóźnienia są karani 😞 a w czym masz problem żeby zamówić po powrocie jak wiesz że nie ma kto odebrać ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

sneer123
#7 Wielbiciel#

@kostas11 taki mam problem, że dziś pamiętam, a na wyjeździe nie, albo nie mam czasu

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@sneer123 z wątku który zamieściłem powyżej ( ten pomysł już był zgłoszony dawno temu) : Kupującemu, który prosi o opóźnienie wysyłki, można wyjaśnić, że nic nie straci, kupując przedmiot wtedy, kiedy będzie mu potrzebny.

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@sneer123 na ten moment nie ma takiej funkcjonalności, dlatego zachęcam Cię do zgłoszenia swojego pomysłu tutaj. W przypadku kiedy potrzebujesz, żeby przesyłka przyjechała do Ciebie później, zawsze możesz napisać w uwagach do zamówienia taką prośbę 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@Syrena_zT Przepraszam ale sama się wystawiłaś na strzał : https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/wyd%C5%82u%C5%BCenie-czasu-w... Pamiętaj że coś co jest potrzebne użytkownikom, z reguły jest przez allegro ignorowane.

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@pinsplash pomysł został zgłoszony dość dawno, dlatego zachęcam ponownie to zgłoszenia go i będę trzymał kciuki, żeby tym razem został pozytywnie rozpatrzony.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów