anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłaciłem zakup i dostałem informację że się nie powiodło po 10dniach

Client:102411879
#7 Wielbiciel#

Zamówiłem bluzę Allegro przysłało mi nr konta na które mam wpłacić wysłałem i po 10dnich napisane jest zakup nie opłacony czuje się oszukany chcą wpłaty jeszcze raz a co z pierwszą do kogo mam się zwrócić mam kwity wpłaty potwierdzenie proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Jakie kwity, komu zapłaciłeś na jakie konto?

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:102411879  Taki przelew powinien dojść w ciągu około 3 dni. Sprawdź w zakładce Moje zakupy status tej wpłaty. Jeśli jest Zakończona, sprzedawca ją otrzymał. Jeżeli jest Anulowana, Nieudana, pieniądze wrócą do Ciebie po około 3 dniach. Jeśli jest Rozpoczęta, był pewnie jakiś błąd w tytule przelewu i środki nie dotrą do sprzedającego, pisz wtedy do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f w celu jej odszukania przekazania sprzedawcy lub zwrotu Tobie. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:102411879 płatność ma status "nieudana". Pieniądze wrócą na konto z którego dokonałeś wpłaty, a zakup jest w tej chwili nieopłacony, więc jeśli wciąż go potrzebujesz to zapłać proszę ponownie. Możesz być spokojny, na pewno odzyskasz wpłatę. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów