Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie,
Mam pytanie , ponieważ wczoraj wykupiłem na rok czasu zwolnienie z opłat za przesyłki z allegro i niestety dziś zrobiłem zakup i tak pobrano opłatę za przesyłkę. Czy to jest normale ? To za co wczoraj zapłaciłem 39 PLN ?
@Client:77478404 nie wszyscy sprzedawcy udostępniają wysyłki w smarcie oraz nie wszystkie dostawy się na to łapią, musisz mieć ikonkę smart na aukcji żeby mieć darmową wysyłkę w tym pakiecie 😉
Tak posiadam ikonkę smart i dziś musiałem zrobić dopłatę do przesyłki dlaczego ?
@Client:77478404 nie Ty tylko oferta musi mieć ikonkę jak jej niema to płacisz za wysyłkę 🙂
Jaką dopłatę ??? może ktoś cię naciągnął ???
@Client:77478404 Kupując przez Smart musisz zwracać na szczegóły np takie czy dany sprzedawca udostępnia wysyłkę w Smarcie .Poczytaj;https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zakupy-z-allegro-smart/kiedy-oferta-bedzie-oznaczona-ikona-a...
@Client:77478404 Wiele osób się na to nabiera, kupując "darmowe" dostawy. Potem okazuje się, że w wielu przypadkach trzeba mimo to za dostawy płacić.
A za jaką kwotę zrobiłeś zakupy?
Client:77478404 TAK NORMALNE . WSZYSTKIE ZAKUPY JAKIE ROBISZ MUSZĄ MIEĆ IKONĘ ,,SMART ,, MINIMUM 40 ZŁ OD JEDNEGO SPRZEDAJĄCEGO SUMA WARTOŚCI KOSZTÓW PRZESYŁEK NIE MOŻE PRZEKROCZYĆ 40 ZŁ . SPRZEDAJĄCY MUSI MIEĆ CHOĆ JEDNĄ WSPÓLNĄ FORMĘ PRZESYLKI DLA PRODUKTÓW KTÓRE KUPUJESZ
@Client:77478404 "ponieważ wczoraj wykupiłem na rok czasu zwolnienie z opłat za przesyłki" - smart to nie jest jakaś dyspensa czy inny odpust😏
Czytałeś w ogóle regulamin smarta zanim kliknąłeś "kup, dalej, dalej, przeczytałem, akceptuję"?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Żartujesz sobie? Kto by czytał jakieś regulaminy...
@Knowhere Właśnie wykupiłem sobie, taki odpust na rok🤣 odpust🤣
@Client:77478404 "To za co wczoraj zapłaciłem 39 PLN ?" - i to jest świetne pytanie. Przemyśl to wieczorem, najlepiej podczas studiowania regulaminu smarta😉
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄