Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak włączyć w opcjach powiadomień funkcję informowania o konkretnej frazie w tytule nowo wystawionej oferty? Od jakiegoś czasu otrzymuję dziesiątki powiadomień, które mnie nie interesują i powodują, że funcja powiadomień staje się nadawcą spamu.
Cześć @Pegazus001. Ostateczna decyzja odnośnie otrzymywanych powiadomień należy do Ciebie. Możesz wybrać jakiego rodzaju informacje chcesz od nas otrzymywać i możesz to zmienić w każdej chwili, w zakładce: Moje Allegro -> Konto -> Ustawienia konta -> Zgody na powiadomienia.
@MiMary Autorowi wątku nie chodzi o to, żeby całkiem wyłączyć powiadomienia o nowych ofertach, tylko o to, żeby powiadomienia były adekwatne do frazy, którą ma ustawioną w ulubionych wyszukiwaniach.
Zauważyłam u siebie to samo co @Pegazus001, a jest to efekt nowej wspaniałej metody wyszukiwania, która powoduje wyświetlanie ogromnej ilości ofert niezwiązanych z podaną frazą. Problem opisałam w tym wątku.
Odkąd wdrożono nowy test, powiadomienia mają charakter spamu, bo przychodzą codziennie i dotyczą wielu ofert, które nie mają nic wspólnego (lub niewiele) z ustawioną frazą.
Jedyne, co można zrobić w takiej sytuacji, to spróbować ustawić dodatkowe filtry wyszukiwania (np. zakres cenowy) albo zrezygnować całkiem z powiadomień.