anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

opinia produktu

hansolo-h1
#7 Wielbiciel

Witam, wystawiona została opinia o zakupionym produkcie i negatyw niestety sprzedawca straszy pozwem o pomówienie i zniesławienie i wizją lokalną z policją. Negatyw został zmieniony - doprecyzowany, poprawiony ale nie ma możliwości zmiany oceny.

Zakupiona została brama z furtką, dostarczona bez klamki, w zakupionym produkcie jest jedna  klamka w furtce i tego doprecyzowania zabrakło w opinii, więc czy można usunąć opinię o produkcie 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @hansolo-h1. Tak, mogę usunąć Twoją opinię. O które zamówienie chodzi? Czy możesz podać numer oferty?  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

hansolo-h1
#7 Wielbiciel

Numer oferty: 18491862026

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@hansolo-h1 Gotowe, usunęłam opinię o produkcie. 

Marysia
oznacz moderatorów

hansolo-h1
#7 Wielbiciel

Dziękuję ślicznie

oznacz moderatorów

hansolo-h1
#7 Wielbiciel

A czy można usunąć negatyw jak już się go zmieniło? 

Proszę Pana, edycja komentarza, tzn. usunięcie zniesławiających treści mojej osoby, celowo ukierunkowanych i narażających na utratę zaufania w wykonywanym zawodzie, nie zmienia faktu popełnienia przez Pana przestępstwa z art. Art. 212. kk. ściganego z prywatnego aktu oskarżenia. Jako pokrzywdzony mam też prawo, co do wyboru właściwego Sądu rozpatrującego pozew a jego właściwości zostały Panu przekazane. Będę wnioskować o maksymalny wymiar kary jak i wysokość nawiązki w kwocie 100 000 zł. Nie ma i nie będzie zgody na takie traktowanie. Posiadam już doświadczenie w temacie jako pokrzywdzony z wyrokiem skazującym sprawcę. Odpis wyroku mogę Panu załączyć, nie będę się cackać z takimi oprawcami jak Pan, którym się wydaje że wszystko wolno. Na Pana niekorzyść jest także fakt, iż rozpoczął Pan nieudaną próbę szantażu. To, że nie otrzymał Pan klamki tego czy innego producenta, nie upoważnia Pana do zniesławiania publicznie innej osoby, zwłaszcza pełniącej obowiązki zawodowe w tej branży. W poniedziałek będę się kontaktować z miejscowym dzielnicowym, właściwym dla pańskiego miejsca zamieszkania, celem przeprowadzenia dowodu oględzin z miejsca zamontowanej bramy z furtką jako dowód w sprawie karnej. Uwagę zwróci przede wszystkim furtka wraz z szyldem i klamką a w przypadku jej braku, zawnioskuję o przeprowadzenie wywiadu z sąsiadami na okoliczność jej demontażu. Pańska edycja komentarza po przez częściowe usunięcie zniesławiających treści jest dobitnym dowodem na ich celowe popełnienie. Jako osoba polubowna, wyznaczam Panu maksymalny termin- do północy 23/05/2026 do całkowitego usunięcia komentarza bez konsekwencji prawnych.

oznacz moderatorów

hansolo-h1
#7 Wielbiciel

A czy można usunąć negatyw jak już się go zmieniło?

Proszę Pana, edycja komentarza, tzn. usunięcie zniesławiających treści mojej osoby, celowo ukierunkowanych i narażających na utratę zaufania w wykonywanym zawodzie, nie zmienia faktu popełnienia przez Pana przestępstwa z art. Art. 212. kk. ściganego z prywatnego aktu oskarżenia. Jako pokrzywdzony mam też prawo, co do wyboru właściwego Sądu rozpatrującego pozew a jego właściwości zostały Panu przekazane. Będę wnioskować o maksymalny wymiar kary jak i wysokość nawiązki w kwocie 100 000 zł. Nie ma i nie będzie zgody na takie traktowanie. Posiadam już doświadczenie w temacie jako pokrzywdzony z wyrokiem skazującym sprawcę. Odpis wyroku mogę Panu załączyć, nie będę się cackać z takimi oprawcami jak Pan, którym się wydaje że wszystko wolno. Na Pana niekorzyść jest także fakt, iż rozpoczął Pan nieudaną próbę szantażu. To, że nie otrzymał Pan klamki tego czy innego producenta, nie upoważnia Pana do zniesławiania publicznie innej osoby, zwłaszcza pełniącej obowiązki zawodowe w tej branży. W poniedziałek będę się kontaktować z miejscowym dzielnicowym, właściwym dla pańskiego miejsca zamieszkania, celem przeprowadzenia dowodu oględzin z miejsca zamontowanej bramy z furtką jako dowód w sprawie karnej. Uwagę zwróci przede wszystkim furtka wraz z szyldem i klamką a w przypadku jej braku, zawnioskuję o przeprowadzenie wywiadu z sąsiadami na okoliczność jej demontażu. Pańska edycja komentarza po przez częściowe usunięcie zniesławiających treści jest dobitnym dowodem na ich celowe popełnienie. Jako osoba polubowna, wyznaczam Panu maksymalny termin- do północy 23/05/2026 do całkowitego usunięcia komentarza bez konsekwencji prawnych

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@hansolo-h1 Sprzedający nie powinien zarzucać Ci popełnienia przestępstwa. Zgłosiłam sprawę do weryfikacji. 
Czy chcesz, abyśmy usunęli negatywną ocenę, którą wystawiłeś sprzedającemu? 

Marysia
oznacz moderatorów

hansolo-h1
#7 Wielbiciel

Tak poproszę, chcę mieć spokojną noc i już teraz będę mieć panikę przed jakimikolwiek zakupami i ich oceną. Sprzedający nazwał mnie "oprawcą" gdyż oczekiwałem produktu zgodnego z ofertą i wyraziłem z tego powodu ocenę. A wszystko bo nie doprecyzowałem że chodzi o furtkę.

oznacz moderatorów

hansolo-h1
#7 Wielbiciel

Bardzo proszę o usunięcie negatywnej oceny sprzedawcy

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@hansolo-h1 Gotowe, Twoja ocena została usunięta. 

Marysia
oznacz moderatorów

hansolo-h1
#7 Wielbiciel

Dziękuję ślicznie i spokojnej nocy życzę

oznacz moderatorów