Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
ostatnio zwróciłem kilka przedmiotów, ale nadal nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. uwaga Zwrócone przedmioty zostały zakupione za pomocą kuponu mybenefit.
ta sprawa trwa zbyt długo.
czy jest jakiś numer telefonu, pod który można zadzwonić i sprawnie wyjaśnić tę sprawę??
@Client:102743455 jeśli transakcje były opłacone kuponem nie odzyskasz gotówki , szukaj odnowionego kuponu .
"uwielbiam " takich klientów
kuponem opłata jak była to nie otrzymasz gotówki
mądralu! nie chce gotówki, ale nie ma informacji, gdzie i jak otrzymałem kupony.
@Client:102743455 jeśli sprzedający zwrócił pieniądze za zamówienie, gdzie zostały wykorzystane kupony, otrzymasz je z powrotem. Będziesz mógł z nich ponownie skorzystać.
Tak, tylko ze kupon dostałam od pracy (mybenefit.pl), nie jest kopon od Allegro. Terez, jak chce korzestac ten sam kopon jeszcze raz, Allegro ztwierdzil ze kopon jest nie ważny..
@Client:102743455 w przypadku skorzystania z karty podarunkowej, po zwrocie pieniędzy od sprzedającego, odnawiają się one na koncie Allegro. Sprawdź proszę, czy karta podarunkowa odnowiła się na twoim koncie w zakładce Kupony i karty podarunkowe (będzie ona miała nadany nowy kod). Możesz również skontaktować się z nami przez ten formularz, gdzie doradca zweryfikuje zwroty do zamówień oraz kartę podarunkową. 🙂