Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam wszystkich,
Tydzien temu zakupiłem dość drogi przedmiot, mianowicie jest to karta graficzna RTX 3080 w dość okazałej cenie (3000pln) zakupiony w systemie ratalnym 20x0%
Niestety sprzedawca nie odbiera telefonów, nie odpisuje na miałem ani smsy. Niby ma do jutra czas na nadanie przesyłki aczkolwiek boję się ponieważ zostaje z kredytem bez przedmiotu ..
Oczywiście jutro założe dyskusje i chyba zastanowię się nam skorzystaniem że zwrotu kosztów
Natomiast boję się, że sprzedawca może potem zacząć kłamać np że wysłał paczkę a ja ją odebrałem, albo że ja próbuje wyłudzić pieniądze. Może też spróbować podrobić jakieś dokumenty albo dowód wysyłki ?
Poradźcie proszę, czy powinienem się denerwować czy nie ? Mieliście podobną sytuację ? No kwota dosyć wysoka dlatego boję się dosyć
Z góry dziękuję i pozdrawiam !
@AllegroAdrian Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy, poczekaj do jutra ale możesz dyskusję już założyć skoro brak jakiegokolwiek kontaktu. Zakup na raty czy za gotówkę to takie same zasady.
@AllegroAdrian jak chcesz otworzyć dyskusje musisz zignorować odpowiedzi Aliny
Mam taką informację. Mogę jedynie pisać wiadomości do sprzedawcy, ale wiadomo. Zero reakcji mimo że sprzedawca loguje się na koncie
@AllegroAdrian to poczekaj do jutra. Jeden dzień już Cię nie zbawi. Na zgłoszenie problemu z zakupem masz 24 miesiące i jeżeli faktycznie kupujący Ci nie wyśle towaru to dostaniesz zwrot z allegro protect