anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oszukany przez sprzedającego

FHU_ALPAK
#7 Wielbiciel

Proszę o pomoc, kupiłem część do samochodu wg opisu aukcji, tytuł był błędnie opisany i kupujący wysłał błędny towar tzn nie pasujący do niczego, złożyłem reklamację odesłałem towar i sprzedawca ja odrzucił dwukrotnie, złożyłem także w ramach programu allegro protect o zwrot środków bo że sprzedawca nie można się porozumieć, allegro stoi po stronie sprzedawcy gdzie nie mają racji, nie mam ani towaru ani pieniędzy, co w takiej sytuacji zrobić ? Proszę o pomoc 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@FHU_ALPAK jeśli sprzedający rozpatrzył reklamacje i ją odrzucił, niestety nie mamy możliwości podważenia jego decyzji. Nasz konsultant przekazał Ci stanowisko Allegro w tej sprawie. 

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

FHU_ALPAK
#7 Wielbiciel

Konsultant widocznie źle się zapoznał skoro trzyma stronę sprzedającego, ja zamówiłem produkt którego nie otrzymałem, jeśli dostanę prawidłowy przedmiot za który zapłaciłem to dam spokój, jeśli nie będę temat drążył dalej, kupiłem przedmiot którego nie otrzymałem, tylko inny, dlatego jeśli konsultant nie potrafi się sprawie przyjrzeć dokładnie to lepiej niech się nie wypowiada 

oznacz moderatorów