anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oszustwa na ofertę pracy

dompas1
#7 Wielbiciel#

Witam, czy spotkał się ktoś z was z oszustwem na ofertę pracy jako osoba wystawiająca „posty” a faktycznie okazuje się , że osoba wystawia na swoim koncie przedmioty w imieniu obcej osoby , przedwczoraj zakupiłem dwie konsole Nintendo Switch  od dwóch różnych sprzedawców w dość okazyjnych cenach , jedna paczka dotarła dzisiaj, w przesyłce zamiast konsoli była butelka wody ,drugi sprzedawca w ogóle nie wysłał przesyłki i po kontakcie z obiem właścicielkami konta wygląda na to , że jest to ten sam schemat , wystawiły przedmioty w imieniu innej osoby,a pieniądze po zakupie od razu do nich przelały.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@dompas1 Nadal są chętni na takie oferty pracy? Na forum było już wiele takich tematów.

dompas1
#7 Wielbiciel#

Jak widać tak, miałem na tyle pecha , że trafiłem na dwie aukcje pod rząd 😉

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ale masz prawo otworzyć dyskusję i możesz otrzymać rekompensatę, jak zakup przez Allegro.

oznacz moderatorów

dompas1
#7 Wielbiciel#

Oczywiście , otworzyłem już spory , tylko trochę szkoda mi tych ludzi , którzy dopiero po fakcie złapali się za głowę , że faktycznie to było podejrzane 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@dompas1 i będą w plecy, bo Ty dostaniesz kasę z Protect a im doliczą do salda i ściągnie to komornik 😞 że też nie myślą przed podjęciem takiej pracy 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów