Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kartą podarunkowa płaciłem, żle wpisałem kod przy dopłacie 1zl z konta. Anulowało mi kod , jak otrzymać nowy
@502407 Jak odzyskać kod karty podarunkowej? Karta powinna wrócić do Twojej zakładki Kupony; https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupony w ciągu 24 godzin.
Witam ,nie otrzymałem żadnego zwrotu,
Kod który dostałem na początku wpisuję to jest info ze został wykorzystany
@502407 No właśnie. Jak Allegro może nie zwracać tych kart? Przecież ktoś za to zapłacił.
Pisz reklamację tu; karty@allegro.pl
@502407 Cześć. Kod nie odnowił się automatycznie po upływie tego czasu, ponieważ nie anulowałeś płatności za zakupy.
Anulowałam Twoją płatność i w ciągu 24 godzin kod wróci na Twoje konto.
Dziękuję,
Będę czekał, dam znać jak otrzymam zwrot.
Pzdr
Witam,
Dziękuję za pomoc i odpowiedź.
Teraz sprawdziłem kod nie wrócił na moje konto, dam znać jutro około południa.
Pzdr
Artur
Witam,
Nie otrzymałem w dalszym ciągu zwrot kodu.
Pzdr
@502407 Kupon po anulowaniu odświeżył się poprawnie. Odnajdziesz go przy próbie wypełnienia formularza dostawy i płatności za zamówienie, a także pod linkiem https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupony. Kupon jest ważny do 12 grudnia 2022 roku.
Witam,
Dziękuję za pomoc i rozwiązanie mojego problemu.
Pzdr
Artur
Dzień dobry,, proszę o pomoc . Anulowałem zakup błędnie wpisałem z banku kod. Nie otrzymałem zwrotu na kupon podarunkowy, nieanulowalem chyba płatności. Nie wiem czy dobrze zrobilem.kupilem ponownie ten produkt całość z konta opłaciłem. Proszę o pomoc w zwrócił na kartę.
@502407 Prawdopodobnie nie anulowałeś płatności. Podaj mi proszę numer zamówienia, o które chodzi.
Witam, nie wiem dlaczego, ale mam wykasowane wszystkie Maje zakupy. Nie mogę podać jaki to zakup. Pzdr Artur
@502407 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki. Poprosiłam też odpowiedni zespół o anulowanie płatności przypisanych do ostatnich zamówień (nieopłaconych).
@502407 W tej chwili kupon powinien być ponownie dostępny do wykorzystania.
Dziękuję za pomoc.
Pzdr