anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Płatniść na allegro

Client:103938429
#8 Zapaleniec#

Witaj. Kolejny miesiąc i znów jest problem z płatnością za zakupiony produkt z allegra w banku BNP Paribas. Czy nie idzie rozwiązać tego tylko co niesiąc się to powtarza że allegro niby wysyła że jest do zapłaty kwota a bank nie widzi tej płatności do zrealizowania to już staje się chore. Czy jest jakieś rozwiązanie tego?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103938429 czy masz na myśli problem z płatnością z konta firmowego BNP Paribas, w systemie GO ONLINE BIZNES?  

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

To jest konto prywatne nie firmowe 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103938429 rozumiem, że problem występuje z płatnością z konta prywatnego z BNP Paribas. Twój bank nie otrzymuje odpowiedniego żądania płatności? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Tak dokładnie i ten problem mamy bardzo często

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103938429 czy możesz opisać co się dzieje od momentu wybrania metody płatności? Pomoże mi to w zgłoszeniu sprawy dalej. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Więc to jest tak: kupuję i płacę przechodzę dalej wyświetla się mój bank BNP Paribas i jest konto prywatne i firmowe. Wchodzę na prywatne zaloguje się i w tym momencie wypisuje mi bład  zamiast pozycji zatwierdź lub jest ta pozycja zatwierdź i anuluj ale ona się nie podświetla i nic dalej się nie da zrobić. A bank nie widzi tej transakcji.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103938429 dziękuję 🙂 Już to konsultuję, wrócę z informacją do Ciebie 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Z mężem mamy dwa odrębne konta bankowe i dwa konta na  allegro i ja i mój mąż dziś musieliśmy  anulować zakub

oznacz moderatorów