Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeżeli kupujący anulował płatność (wcześniej nie wpłacił pieniędzy tylko zaczął zakup) a oferta już jest zakończona to może on ją zakupić ponownie czy traktować to jako anulowane? Bo hipotetycznie ma przycisk kup ponownie ale jeśli oferta jest zamknięta to nie wiem czy może kupić przedmiot.
Powinien nie móc kupić skoro nie ma już tej oferty, dziwne że może. Ale jak masz i opłaci to nic w tym złego, sprzedaj jak chcesz.
Znaczy, oferta jest zamknięta, a kupujący ma przycisk kup ponownie i teraz się zastanawiam czy może go użyć czy nie
Pojawił mu się jedynie przycisk ponów płatność i teraz jestem ciekaw czy jeżeli nie mam już tego przedmiotu/nie jest on też już w ofercie to czy on może ,,ponowić płatność" czy nie,
@good_fella_ nie , ponownie nie kupi , ale może ponowić płatność jeśli transakcja nie została jeszcze systemowo anulowana .
A kiedy ona może być anulowana i skąd wiedzieć że jest anulowana
@good_fella_ nie opłacona po 7 dniach ,, kup teraz ,, Lokalnie po 5-ciu , dostaniesz stosowną wiadomość e-mail . Po 14 stu przelew tradycyjny , licytacja po 30stu
Anulowanie będzie widoczne również tu -https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/?status=PROCESSING
Ok dzięku to mam jeszcze ostatnie pytanie czyli jeżeli płatność została anulowana dzisiaj to zamówienie zostanie anulowane przez allegro 5 maja?
@good_fella_ nie , po 7-30 dniach od zawarcia transakcji , próby płatności nie mają wpływu na liczony czas .
Czyli prawdopodobnie 4 maja wedle tego co miałem ustawione na allegro a miałem ustawiony najniższy możliwy czas
@good_fella_ liczone jest 7 pełnych DÓB 😁 , B na końcu 😂 . Dzień transakcji + 7 dób i następnego dnia anulowanie .
Może być 14 jak klient wybrał przelew tradycyjny , a tego nie zweryfikujesz .
Ale jak chcesz to możesz wystawić od nowa, jakby opłacił po "długim" czasie to mu zwrocisz środki.