Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zakupiłam towar bez zakładania konta, zapłaciłam sprzedającemy przez PayU, sprzedający po 10 dniach i porozumieniu ze mną anulował zamówienie i zwrócił pieniądze rozumiem że do PayU bo tak mnie poinformował , było to 7 sierpnia a ja nadal nie mam pieniędzy na koncie od Payu, czy ktoś może miał podobną sytuację? gdzie mam szukać pieniędzy, pisałam do payu ale nikt mi nie odpowiedział ma emaila,
@malinka53 a otrzymałaś maila o treści "Zwrot Twojej wpłaty od nick sprzedającego" ? Jak nie - to zwrotu nie było.
Tak, otrzymałam takiego maila
@malinka53 To sprawdź swoje konto bankowe, z którego dokonała płatności.
cały czas sprawdzam i zero zwrotu
W takim razie zapytaj Allegro, na jakim koncie i w jakiej zakładce masz szukać zwrotu wpłaty po zakupie dokonanym bez zakładania konta. Dawniej Allegro w takich przypadkach zmuszało do założenia konta w celu odzyskania pieniędzy. https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f
Sprzedający Epoka_Sklep zwrócił Ci wpłatę za Twój zakup i wkrótce pojawią się one w dostępnych środkach w Allegro Finanse.
towar niedostępny
7 sierpnia 2020, 10:54:52
a441f0c8-d88b-11ea-b6cb-4b54e110eda6
Płatności obsługiwane w ramach usługi PayU
zwrot na saldo PayU
jak mogą pojawić się w Allegro finanse skora nie kupiłam bez zakładania konta
Płaciłaś przelewem tradycyjnym? Zapytaj przez ten formularz u Allegro gdzie są pieniądze. Z tego co piszesz wychodzi, że sprzedawca jednak zwrócił Ci opłatę, tyle że nie wiadomo gdzie wróciły.
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a
@malinka53 A wchodziłaś tu i sprawdzałaś?
dostępnych środkach w Allegro Finanse.
@pulkownik66 no to przecież autor wątku kupowała bez zakładania konta.
@Gasmin_pl To nie znaczy, że nie trzeba sprawdzać wszędzie.
@pulkownik66 Musiałam wylogować się i sprawdzić. No i jednak nie - nie ma Allegro Finance jak nie jesteś zalogowany
Kupowałam dla firmy dlatego nie zakładałam konta, dlatego nie ma możliwości żeby znajdowały się w zakładce Allegro Finanse
dziękuję, napisałam do allegro
@malinka53 zapewne są na koncie Allegro Finanse. Aby je wypłacić musisz podać numer konta bankowego z Twoimi danymi lub dane do przekazu pocztowego, ale w przypadku przekazu, to kwota tylko do 800 zł. Tak, czy inaczej musisz to uzgodnić z Allegro.
tylko komu, gdzie i jak mam podać nr konta, skoro allegro trzyma pieniądze i dla nich wszystko jest ok., mam nadzieję że odpiszą mi na wiadomość i sprawa szybko się wyjaśni
@malinka53 dlatego skontaktuj się z Allegro i wszystko uzgodnij.
@malinka53 Daj znać jak to się zakończy- warto by wiedzieć, jak to wygląda.