Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeśli muszę zapłacic za przeszyłke np. 63 zł to trzeba dac określoną kwotę? Czy można zapłacić 100 i kurier oda mi resztę?
@Client:86895386 lepiej mieć wyliczoną, bo może nie mieć i Ci zaokrągli do 65 😉
@Client:86895386 Nie trzeba, nie ma takiego obowiązku. Kurier tak jak sklep powinien wydać resztę.
Niekoniecznie się z tym zgodzę. Kupujący na e-mail i sms otrzymują informację, jaka kwotę maja przygotować do zapłaty.
xyz96 - "Kurier tak jak sklep powinien wydać resztę." - pisząc takie rzeczy wskaż jakikolwiek punkt jakiegokolwiek regulaminu. Nie wprowadzaj w błąd kupujących.
@maxr01 Może ty wskaż regulamin, na podstawie którego kurier nie może wydać reszty. Dodam, że dokonując zakupu na aukcji Allegro NIE AKCEPTUJEMY JEDNOCZEŚNIE REGULAMINU PRZEWOŹNIKA. Sam wprowadzasz w błąd i od pewnego czasu próbujesz mnie atakować, a nawet zakładać całe wątki o mnie. Nie jesteś pierwszym sprzedawcą, który to robi.
Sklep nie ma obowiązku wydania reszty.
Klient ma zapłacić cenę. Kropka.
@exoryna To niech nie wydaje i żąda odliczonej kwoty. Po tygodniu splajtuje.. Dwie kropki.
Bzdura. Ty jako klient masz obowiazek mieć wyliczoną kwote. Kurier to nie kasjer.
Prawda jest taka, że kurierzy zawsze mają na wydanie reszty, ale prawie zawsze udają, że nie mają - po to, żeby od Ciebie wydrzeć kasę. Dlatego, zawsze miej odliczoną kwotę, co do grosza!
A czy kurier posiada środki z Firmy w której pracuje na wydanie reszty jak Pani w sklepie 😂 Raczej żaden. Nie posiada Kasy fiskalnej 🤷🏻😂 Za wydawanie reszty powinien jak pan z taxi za trzsniecie drzwiami 10 PLN doliczyć . Bo czas to kolejna doręczona paczka . Płatność Kartą , lub blik .