Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór. Kupiłam bluzę wszystko było ok. Niestety podczas wpłaty wyłączył mi się internet. Pieniążki z konta zostały pobrane ale płatność jest w toku. Chciałam się dowiedzieć czy sprzedający otrzyma w takim przypadku wpłatę czy pieniądze zostaną zwrócone na moje konto
Poczekaj do jutra. Płatności sprzedającym są przekazywane do końca następnego dnia roboczego. Normalnie odbywa to się chwilę, ale nie musi tak być za każdym razem. Jeśli jutro nic się nie zmieni i płatność będzie nadal w toku, anuluj płatność i ją ponów. Pierwsza wpłata wróci do ciebie po ok. 3 dniach.,
Dziękuję bardzo za pomoc. W takim razie poczekam 🙂
Podepnę się do tematu.
Po potwierdzeniu w banku transakcji wyskoczył błąd więc powtórzyłem operacje i znów błąd. Sprawdzam w allegro płatność w toku. Pomyślałem anuluje płatność i przeprowadzę płatność jeszcze raz. Po anulowaniu zajrzałem a w banku dwie (te same) wpłaty są oczekujące. Co teraz będzie. Bo wpłata anulowana to chyba nie trafi do sprzedających. A do payu trafią 2 wpłaty.
Jak nie trafią do sprzedającego to wrócą do ciebie.
@LEW433 Znowu kopiuje moje posty i wkleja jak własne; https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-pay/wp%C5%82ata-szybki-przelew-nie-powiod%C5%82a-si%C4%99/...
Na coś takiego jest odpowiednie określenie.
@Client:49568495 Cześć. Widzę, że płatność wciąż ma status "rozpoczęta" i środki nie zostały przekazane sprzedającemu. Skorzystaj z przycisku [ponów płatność] przy nieopłaconym zamówieniu w zakładce Moje zakupy.
A czy pobrane wcześniej pieniądze wrócą na moje konto?
@Client:49568495 Wrócą w ciągu 3 dni roboczych. Jeśli będzie inaczej - daj proszę znać.
Anulowałam zakup i zapłaciłam ponownie. Juz zakup jest opłacony. Czekam teraz na zwrot tamtych pieniążków. Mam nadzieję że zostaną zwrócone. Dziękuję za pomoc
Pieniążki wróciły na konto. Bardzo dziękuję za pomoc☺️