anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Płatność

Client:101020585
#7 Wielbiciel#

Witam serdecznie mam takie pytanie wczoraj wykonywlaam płatność za produkt jedna płatność poszła blikiem dla sprzedającego a druga płatność poszła przez bankowość elektroniczna dla allegro. Co w takim przypadku mam zrobić ?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:101020585 sprawdziłam Twoje zamówienie z wczoraj i wszystko jest w porządku. Płatność jest poprawie zakończona i rozliczona przez nasz system. Jeśli wysłałaś sprzedającemu jakiekolwiek pieniądze bezpośrednio na jego numer za pomocą Blika, to przykro mi, ale tutaj nie będziemy w stanie Ci pomóc. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak, tylko że produkt dostanę jeden a płatności są wykonane dwie. Uważam że allegro powinno zwrócic pieniądze. Czy jest jakieś rozwiązanie ?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:101020585 Co dokładnie oznacza "jedna płatność poszła blikiem dla sprzedającego a druga płatność poszła przez bankowość elektroniczna"?

Napisz dokładnie jak to wyglądało.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@Client:101020585 Jeśli to jest płatność za ten sam produkt do tego samego sprzedawcy, to jedną powinien zwrócić (najlepiej tę blikiem). Trzeba by do niego napisać albo zadzwonić 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak. Kupowałam produkt płaciłam blikiem Platnosc  nie poszła za drugim razem znowu nie poszła i za trzecim razem spróbowałam bankowością elektroniczna. No i poszło. Weszłam na konto i widzę że jedna płatność jest na allegro a druga blikiem dla sprzedawcy.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:101020585 Na początek skontaktuj się ze swoim bankiem bo jeśli płatność BLIK nie udała się to środki mogą się znajdować np. w blokadach - wtedy jest to do wyjaśnienia z bankiem a nie z Allegro.

oznacz moderatorów