anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

płatnośc

Client:78705082
#7 Wielbiciel#

przelałem pieniądze przez szybki przelew na payu ale sklep nie otrzymał wpłaty co zrobić?

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

xyz96
#21 Demiurg#

Jaki masz status wpłaty w zakładce Kupione? Z konta pieniądze zostały pobrane?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

płatność rozpoczęta nie wiem czy zostały pobrane bo wysłałam przez  zwykly przelew

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Nie wybrałeś zwykłego przelewu, tylko przelew tradycyjny. Przy przelewie tradycyjnym sprzedawca otrzyma wpłatę po 2-3 dniach roboczych, pamiętaj że dziś piątek. Gdy sprzedawca otrzyma wpłatę, status zmieni się na Zakończona.

Poza tym wiesz, czy pobrało z konta. Możesz to sprawdzić na swoim rachunku bankowym.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak tylko ze ja przelew zrobiłam 10 kwietnia

oznacz moderatorów

__RPM_
#14 Krzewiciel#

@Client:78705082  Raz piszesz "przelałem" teraz "zrobiłam". To zdecyduj się czy jesteś facetem czy babką.

Sorry ja wysiadam. Niech się pracownicy allegro martwią kim jesteś.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

No to pisz tak od razu. Może był jakiś błąd w tytule przelewu i wpłata wróciła do ciebie. Sprawdź tu; https://allegro.pl/payments-operation-history/#!/

Sprawdź, czy pieniądze pobrane z konta, bo jeśli nie to trzeba anulować rozpoczętą płatność z zakładce Kupione i kliknąć Ponów płatność.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

nie nic nie ma 

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Pieniądze pobrane z konta???

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

nie wiem bo nie mam konta w banku tylko tako przelałem

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

No to płaciłeś gotówką na poczcie, albo w innym okienku. Pisz to wszystko od razu, aby każdy wiedział, o co Ci chodzi. Znaczy, że pieniądze pobrane. Pytaj Allegro, gdzie one są; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f&subjectId=dd1481bc-6...

Masz kwit z poczty, że wpłata przyjęta?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak mam

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Pytaj Allegro o swoje pieniądze, pewnie je przetrzymują, tylko pisz do nich całymi zdaniami, krok po kroku, podaj wszystkie szczegóły, aby zrozumieli, o co Ci chodzi.

oznacz moderatorów

__RPM_
#14 Krzewiciel#

@Client:78705082 Zwykły przelew baknowy dojdzie na następny dzień roboczy.  Dopiero wtedy Sprzedający otrzyma wpłatę. Do tego czasu nic Tobie nie wyślą.

oznacz moderatorów