Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
placilam wczoraj poprzez aplikacje payu, pieniądze zostały pobrane, status jest „transakcja anulowana”. Co robić ?
Informacje o wpłacie można uzyskać od allegro
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f
@wonder_woman61 Jeśli transakcja ma status "anulowana" klliknij przycisk [Ponów płatność] i wybierz ponownie opcję dostawy oraz metodę płatności. Środki, które zostały pobrane z Twojego rachunku bankowego, zostaną zwrócone na rachunek, z którego wpłata została wykonana.
_HolaOla_
Ty chyba nie rozumiesz pytania. Ja mam taki sam problem. WPŁATA ZOSTAŁA WYKONANA, KASA POBRANA Z KONTA A allegro TWIERDZI, ŻE PŁATNOŚĆ JEST ANULOWANA.
Nie będę drugi raz płacił jak już raz zapłaciłem, bład jest po Waszej stronie. Co teraz robić?
@psibrat Czytaj uważnie @_HolaOla_ dobrze wyjaśniła.
lew433 nie odzywaj się lemingu bo nie rozumiesz tematu. zabierają kasę a płatność jest aanulowana. nie raz przypadkiem tylko jak płacę ponownie to to samo. g*no mnie obchodzi, że mi kasę zwrócą za kilka dni (na razie nic nie zwrócili) jak ja nie mam teraz kasy ani towaru ani zakupu.
@psibrat Musisz poczekać do 3 dni roboczych aż pieniądze wrócą na konto, wtedy w zakładce Kupione Ponów płatność. Możesz już teraz ponowić płatność, pieniądze zostaną pobrane po raz drugi, a pierwsza, anulowana wpłata wróci automatycznie.
markam43 nie da się bo jak robie wpłate to mi pobierają a płatność jest anulowana. zrobie kolejną to będzie to samo. czyli kradną mi pieniądze (na razie zwrotu nie dostałem - może przyjdzie za kilka dni ale ja nie mam kasy na kolejne zakupy. kasy nie mam, towaru nie mam, wpłaty nie mogę zrobić. JAJA po prostu sobie allegro robi.
@psibrat W takim razie poczekaj te 3 dni aż pieniądze wrócą i Ponów płatność. Prawdopodobnie za drugim razem już Ci nie anulują. A tamtemu dobrze napisałeś 🙂
markam43 zrobiłem dzisiaj drugą wpłatę i tak samo anulowana i kasa zabrana. nie robię więcej bo nie mam kasy na takie jaja a towar mi potrzebny. allegro się zrypaało totalnie, trzeba się przerzucić na inne portale chyba albo kupować prosto ze sklepów.