Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pieniądze z konta poszły a allegro zgłasza że Twoje zamówienie nie zostało opłacone i jest ponownie dostępne do zakupu.
@rotery1 pewnie zaraz dostaniesz informację, że problem z płatnością jest po stronie sprzedającego😉, a kasą się nie przejmuj, za parę dni wróci na konto
Ok, ale chcę nabyć ten przedmiot ponieważ znowu jest wystawiony. Kupić drugi raz i poczekać na zwrot za nieudaną płatność ?
@rotery1 daj link do oferty, bo jeśli oferta jest prawdziwa, to możesz spróbować ponownie, ale myślę, ze jak płatność nie przeszła za pierwszym razem, to za drugim też nie przejdzie😔
@rotery1 oki, oferta jest prawdziwa, może spróbuj inna formę płatności🤔
Ze względu na bezpieczeństwo staram się płacić przelewem bankowym. Mam teraz zagwozdkę czy kupić ponownie.
@rotery1 Tak jak wspomniałem, oferta jest prawdziwa, jeśli będziesz płacił blikiem, to sprawdź co potwierdzasz, a jeśli kartą, to ta operacja jest tak samo bezpieczna jak przelew
A może być błąd w koncie sprzedającego ?
@rotery1 nie, bo Ty nie przelewasz bezpośrednio na konto sprzedającego
Kupiłem drugi raz i jest ok. Allegro napisało mi że błąd był po stronie banku i zwrot pieniędzy będzie do 23.10 Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
@rotery1 spoko, jak mogę, to pomogę😁
Akurat jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, to płatność przelewem należy do najmniej bezpiecznych metod płatności.
Najbezpieczniejsza metoda to płatność kartą płatniczą lub kredytową (w razie czego jest Charge-back), potem BLIK (pod warunkiem że patrzy co się potwierdza), przelewy i na samym końcu płatność przy odbiorze.
Ok, czyli w moim przypadku płatność kartą. Jeszcze raz dzięki.