Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
W przeglądarce edge pojawia się kod rabatowy dla pierwszego zakupu na allegro. Żona założyła konto i nie mamy pojęcia jak z kodu skorzystać. Jak informuje przeglądarka rabat wynosi 25%. Czy ktoś wie czy faktycznie jest taka promocja? czy to jakiś błąd?
pozdrawiam
@Client:74408140 Jeśli macie kod rabatowy, to należy go wpisać w formularzu dostawy i płatności w sekcji "Twoje zniżki".
Czyli dodajcie produkt do koszyka, następnie przejdźcie do zakupów, wybierzcie metodę dostawy i odszukajcie sekcję "Twoje zniżki".
Niestety ale ta sekcja jest nieaktywna. Nie można nic z nią zrobić, uzupełnić.
Każdy to ma. Na dole masz dodaj kod.
@Client:74408140 Co masz na myśli? Czy po kliknięciu "Dodaj" nie pojawia się okno z możliwością wpisania kodu?
ok, wpisałem kod w miejscu, które wskazałaś o mam info zwrotne iż kod nieprawidłowy. Kupon wyświetlił nam się przeglądarce Edge gdzie było info że kod (kupon) jest na pierwsze zakupy na allegro.pl
Jak Ci taki kod nie działa to musisz interweniować u dostawcy zniżki-kodu.
@Client:74408140 Rozumiem, ale nie wiem, jaka reklama wyświetliła Ci się w przeglądarce Edge. Czy zostałeś przekierowany do strony Allegro? Jeśli tak, to poproszę o link lub zrzuty ekranu.
@Client:74408140 To wygląda na dodatkową wtyczkę w przeglądarce (niestety wyciąłeś zrzut, zatem trudno powiedzieć), nie jest to w każdym razie nasz kupon. Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji, to skontaktuj się z administratorem dodatku.
tak wygląda ekran okna.
@Client:74408140 To nie jest element strony Allegro, tylko przeglądarki. Na Allegro nie ma takiej promocji, jak 25% rabatu dla nowych klientów.
Jak masz to korzystasz z niego podczas płatności, klikasz kupuje i place następnie na dole po lewej stronie masz