Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam zamiar kupić Karte graficzna RTX umowilem sie z gosciem na wyslanie paczki (ja chcialem za pobraniem on natomiast oplacona z gory paczka) czy w takim sposobie moge przy kurierze otworzyc paczke jesli zawartosc nei bedzie sie zgadzac (lub w pozniejszym czasie okaze sie ze nie jest to rtx danej generacji) czy allegro pomoc zwroci mi pieniadze??
Jeśli ogłoszenie znalazłeś na Facebooku to uważaj, bo gość Ci może przesłać lewy link do podrobionej strony allegro lokalnie i kasa przepadnie.
Paczkę można otworzyć przy kurierze po jej odebraniu.
Czy allegro zwróci pieniądze? Różnie bywa, z tego co zauważyłem czytając to forum to w przypadku zakupów od osób prywatnych na allegro lokalnie mniej chętnie przyznają rekompensatę niż w przypadku zakupów od firm, ale to może być tylko moje spostrzeżenie..
Jeśli cena jest super okazyjna to najlepiej dać sobie spokój, bo na 99% to będzie oszustwo.
Nie bardzo rozumiem co za różnica jaka wysyłka? To jakiś mit z tymi pobraniówkami. Pobraniówki też nie wolno przed opłaceniem otworzyć i sprawdzić. Dokładnie tak samo może tam włożyć kamień. Dlatego ważniejsze jest żeby to szło przez płatności serwisu, bo wtedy chociaż szansa na odzyskanie jakaś jest...
Możesz otworzyć jeżeli jest taka opcja "opłacona", sama przesyłka z pobraniem nie ma opcji otworzenia przed zapłaceniem.