Po wystawieniu negatywnego komentarza sprzedający domaga się zadośćuczynienia za naruszenie dóbr

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Zakupiłem dwie książki po zapłacie otrzymałem zamówione produkty po czym dodałem częściowo negatywny komentarz ponieważ poczułem się wprowadzony w błąd przy zakupie jednej książki sprzedający domaga się zadość uczynienia za naruszenie jego dóbr
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Naprawdę?😂

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak. Tzn nie osobiście, firma miała dział prawny który w pewnym momencie zaczął się też tym zajmować 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dawaj oferty, sprawdzimy czy wszystko jest w tej firmie tak bezbłędne. Uważam że straszyliście kupujących i dla świętego spokoju usuwali komentarz, ale są tacy których nie da się zastraszyć.🙂

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To nie były pisma bez pokrycia, wiele spraw było rozwiązywanych w sądzie 😉
Niczego Ci nie zamierzam udowadniać, tym bardziej że już tam nie pracuję. Ot taka przestroga dla ludzi, którzy chcą coś ugrać na głupiej polityce Allegro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Wiesz, ja także nie mam zamiaru udowadniać i jeżeli sprzedający czegoś nie opisał w ofercie, nie dotrzyma warunków, nie odpowiada to może iść do sądu. Nie uważam żeby winni byli tylko kupujący, ale to twoje zadanie i to subiektywne.😁

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
"Nie uważam żeby winni byli tylko kupujący, " - 100% prawdy

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jeśli kupujący nie uważa, żeby zrobił coś, co narusza prawo to chyba nie powinien w strachy zakładać wątków na AG tylko się cieszyć, że sprzedawca popłynie finansowo? 😄
Tym bardziej, że wszyscy wcześniej byli informowani o możliwości zwrotu, reklamacji etc.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
zgadza się - ale niestety ten Naród chyba jeszcze do tego nie dorósł - aby sobie nie robić w końcu krzywdy - i to w dwie strony ....

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Zawsze tak straszą
- « POPRZEDNIA
- NASTĘPNA »