anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po wystawieniu negatywnego komentarza sprzedający domaga się zadośćuczynienia za naruszenie dóbr

Client:88263166
#8 Zapaleniec#

Zakupiłem dwie książki  po zapłacie otrzymałem zamówione produkty po czym dodałem częściowo negatywny komentarz ponieważ poczułem się wprowadzony w błąd przy zakupie jednej książki sprzedający domaga się zadość uczynienia za naruszenie jego dóbr

oznacz moderatorów
48 ODPOWIEDZI 48

LEW433
#21 Demiurg#

Naprawdę?😂

oznacz moderatorów

annawu34
#10 Popularyzator#

Tak. Tzn nie osobiście, firma miała dział prawny który w pewnym momencie zaczął się też tym zajmować 😛

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Dawaj oferty, sprawdzimy czy wszystko jest w tej firmie tak bezbłędne. Uważam że straszyliście kupujących i dla świętego spokoju usuwali komentarz, ale są tacy których nie da się zastraszyć.🙂

oznacz moderatorów

annawu34
#10 Popularyzator#

To nie były pisma bez pokrycia, wiele spraw było rozwiązywanych w sądzie 😉
Niczego Ci nie zamierzam udowadniać, tym bardziej że już tam nie pracuję. Ot taka przestroga dla ludzi, którzy chcą coś ugrać na głupiej polityce Allegro.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Wiesz, ja także nie mam zamiaru udowadniać i jeżeli sprzedający czegoś nie opisał w ofercie, nie dotrzyma warunków, nie odpowiada to może iść do sądu. Nie uważam żeby winni byli tylko kupujący, ale to twoje zadanie i to subiektywne.😁

oznacz moderatorów

Butiktalulla
#13 Ambasador#

"Nie uważam żeby winni byli tylko kupujący, " - 100% prawdy

oznacz moderatorów

annawu34
#10 Popularyzator#

Jeśli kupujący nie uważa, żeby zrobił coś, co narusza prawo to chyba nie powinien w strachy zakładać wątków na AG tylko się cieszyć, że sprzedawca popłynie finansowo? 😄

Tym bardziej, że wszyscy wcześniej byli informowani o możliwości zwrotu, reklamacji etc.

oznacz moderatorów

Butiktalulla
#13 Ambasador#

zgadza się - ale niestety ten Naród chyba jeszcze do tego nie dorósł - aby sobie nie robić w końcu krzywdy - i to w dwie strony ....

oznacz moderatorów

skinek29
#7 Wielbiciel#

Zawsze tak straszą 

oznacz moderatorów