Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem dwie książki po zapłacie otrzymałem zamówione produkty po czym dodałem częściowo negatywny komentarz ponieważ poczułem się wprowadzony w błąd przy zakupie jednej książki sprzedający domaga się zadość uczynienia za naruszenie jego dóbr
Naprawdę?😂
Tak. Tzn nie osobiście, firma miała dział prawny który w pewnym momencie zaczął się też tym zajmować 😛
Dawaj oferty, sprawdzimy czy wszystko jest w tej firmie tak bezbłędne. Uważam że straszyliście kupujących i dla świętego spokoju usuwali komentarz, ale są tacy których nie da się zastraszyć.🙂
To nie były pisma bez pokrycia, wiele spraw było rozwiązywanych w sądzie 😉
Niczego Ci nie zamierzam udowadniać, tym bardziej że już tam nie pracuję. Ot taka przestroga dla ludzi, którzy chcą coś ugrać na głupiej polityce Allegro.
Wiesz, ja także nie mam zamiaru udowadniać i jeżeli sprzedający czegoś nie opisał w ofercie, nie dotrzyma warunków, nie odpowiada to może iść do sądu. Nie uważam żeby winni byli tylko kupujący, ale to twoje zadanie i to subiektywne.😁
"Nie uważam żeby winni byli tylko kupujący, " - 100% prawdy
Jeśli kupujący nie uważa, żeby zrobił coś, co narusza prawo to chyba nie powinien w strachy zakładać wątków na AG tylko się cieszyć, że sprzedawca popłynie finansowo? 😄
Tym bardziej, że wszyscy wcześniej byli informowani o możliwości zwrotu, reklamacji etc.
zgadza się - ale niestety ten Naród chyba jeszcze do tego nie dorósł - aby sobie nie robić w końcu krzywdy - i to w dwie strony ....
Zawsze tak straszą