Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
"Ca-ro59 kupiłem u państwa w 28 czerwca 5 szt ale dwie już nie działają mimo wymiany bateri prosze o kontakt [edit]@interia .pl lub pod telefonem 692 ........... "dzisiaj wysiadła trzecia.W dniu 10.08 202r.wysłałem pytanie d sprzedającego innego kontaktu brak ale z jego strony cisza.Sprzedawca [edit] PODŚWIETLENIE WC LAMPKA LED CZUJNIK RUCHU ZMIERZCH
@konto zamknięte Ja już dzisiaj podładowałem swoje baterie.🍗🍗🍺
@LEW433, a u patyka to jak zwykle, cienko 😮 zawsze chodzi.. prosty 😄
@konto zamknięte Lew ma cztery nogi....
@LEW433, a ma ma 😮 i rytrzy-rycztery a nawet gryzie 😮
@konto zamknięte A patyk "stoi" samotny i prosty(oby).
@LEW433, a tak! 😄 paaatyyyyczaaaak 😮 malutki 😄
@konto zamknięte Za chwilę finał ligi mistrzów(lewy). Obstawiamy?
@LEW433 z tego co widać wyżej, dwie nogi już zjadł 😁
@mikeza Tam nogi idą na bok (WC),jak siadasz
@LEW433-y strzeli pewnie 😮 patyk nie ogląda, jeszcze się nie nudzi aż tak 😄
patyk ogląda tylko eLki jak graja w europejskich, tylko to 😮
@Ca-ro59 Otwórz dyskusję ze sprzedającym przez formularz allegro by mieć wszystko na papierze ,będzie musiał w ciągu 24 h się odezwać i wyjaśnić sprawę.
@Ca-ro59 Kontakt będzie, jednak przedstaw swój problem w tym miejscu https://allegro.pl/dyskusje/nowa Napisz tam o wadach produktu i domagaj się wymiany lub zwrotu wpłaty. Zarówno przy wymianie jak i zwrocie wpłaty sprzedawca ma obowiązek oddać Ci także koszt odesłania. Powołuj się na rękojmię, nie pisz o żadnych gwarancjach. Jeśli będzie problem, po 24 godzinach od rozpoczęcia Dyskusji pomoże Ci w niej pracownik Allegro. Sprzedawca ma obowiązek udzielić odpowiedzi w Dyskusji.
@Ca-ro59 A co ta lampka LED podświetla w WC????
@LEW433 @konto zamknięte to pewno taka lapmka co zawieszasz ją jak odświeżacz w sedesie. Ma czujnik ruchu i jak wejdziesz po ciemku do klopa to się zaświeci i możesz podziwiać wnętrze sedesu 🙂 Mają to na ali... dosłownie za grosze.
@mikeza Dzięki za info ,nie wiedziałem że są takie cuda.
@mikeza, łoo łoo 😮 patyk też nie wiedział 😮
@konto zamknięte też bym nie wiedział, ale brat mi kiedyś takie sprezentował. Wisiała kilka dni w sedesie, ale potem zwątpiłem, bo kto by chciał oglądać przy świetle zawartość muszli. Leży gdzieś w piwnicy 🙂