anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podczas kupowania nie daje mi do wyboru darmowych punktów odbioru, określonych przez sprzedającego.

Client:84125029
#2 Obserwator#

Sprzedający daje bezpłatne dostawy przez epaka i Kolporter(0 zł w zakładce Dostawa). Podczas kupowania nie daje mi do wyboru tych punktów(tylko InPost, Ruch, PKN), mimo że są w moim mieście. Nie pomaga, że odszukuje na mapie te punkty i je wybieram. Smart działa ale zakup jest poniżej 40 zł. Gdzie tkwi błąd?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

LEW433
#21 Demiurg#

A w innym dostępnym miejscu działa? Były tu opisywane sytuacje że punkty są ale nie ma ich w systemie Allegro.

oznacz moderatorów

Client:84125029
#2 Obserwator#

Chyba masz rację. Choć wydawało mi się, że przy innych zakupach miałem do wyboru więcej punktów odbioru(teraz mam tylko 3, InPost, Ruch i PKN) Może źle interpretuję, że dostawa jest darmowa niezależnie od kwoty. A może oprogramowanie Allegro się wywaliło. Spróbuję jutro. Dzięki:-)

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:84125029 Ktoś tu pisał niedawno o podobnym problemie. Jeden kupujący widzi wspomniane przez Ciebie punkty, a inny w tej samej lokalizacji ich nie widzi i nie może wybrać. To chyba jakiś błąd Allegro.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:84125029 możesz podać numer oferty, której to dotyczy? Sprawdzę to dla Ciebie.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów