anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

podsuwane oferty niezgodne z wpisaną frazą

adi_tychy
#9 Pomysłodawca#

zmorą allegro jest podsuwanie ofert niezgodnych z wpisaną frazą.

w czym rzecz ? 

szukam pamiątek z dzielnicy Ustronia - JASZOWIEC.

Do tej pory nie było problemu, aż tu nagle po jakichś kolejnych chorych zmianach allegro wrzuca mi setki ofert krzaków i krzewów JAŁOWIEC.

To jest zamulanie systemu, topienie klientów w przeszukiwaniu p.o.s.r.a.***ych ofert  i marnotrawstwo mojego czasu.

Podobnie rzecz się ma, kiedy wrzucam frazę TYCHY.  Allegro wywala mi setki **piiip**ycznych i niepowiązanych ofert z nazwą zakończoną np: 60 - tych, 70 - tych. 

Szukam widokówki z miasta Tychy, a dostaję ofertę pt.: "ciągnik siodłowy z lat 60-tych".

To jest dramat, lekceważenie klientów i skrolowanie **piiip**ycznych, kretyńskich ofert.

Po likwidacji opcji "szukaj w opisie" to kolejny zjechany ruch geniuszy z allegro. To jest takie trudne generować oferty ściśle według wpisanego słowa/frazy ? To naprawdę przekracza poziom waszych d.e.b.i.l.n.y.c.h. kompetencji ?

Pod wyszukiwaniem jest pytanie allegro "czy jesteś zadowolony z..." i w przypadku udzielenia  negatywnej odpowiedzi jedna z opcji brzmi: produkt niezgodny z frazą. Wielokrotnie wpisywałem odpowiedź negatywną - bez efektu.

To kolejny przykład, kiedy allegro ma w kompletnym lekceważeniu swoich klientów.

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0