Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam za przedmiot kupiony na allegro płatność kartą została zrealizowana dwa razy . Jak odzyskać pieniądze ? Musze wypełniać jakiś wniosek o zwrot pieniędzy ,zakładać spór na allegro ?
@matematik1 Nigdzie tego nie musisz zgłaszać. Pieniądze z jednej płatności wrócą do Ciebie automatycznie w ciągu 3 dni.
Dzięki za szybką odpowiedź mam nadzieję że pieniądze wrócą. Jestem na 100 procent pewny że w aplikacji allegro płatność wykonałem raz , bardzo się zdziwiłem kiedy z mojego konta bankowego poszły dwie płatności.
Też tak miałem w dniu wczorajszym, może nie tyle co zrealizowaną płatność, ale zablokowane środki na koncie i po godzinie już było wszystko ok. Tak z ciekawości, w jakim masz Banku konto ? Pytam bo dotychczas płacąc z mBank nigdy nie miałem takiego problemu, a ostatnio zacząłem korzystać ze santandera i zonk, jeśli to wina konkretnego Banku to czas się z bublem pożegnać.
Konto mam w mbanku i takie coś zdarzyło mi się pierwszy raz a na allegro kupuję sporo . Czasami w aplikacji mobilnej allegro mam tak że jak dokonam płatności wszystko przejdzie pomyślnie to jeszcze przez parę minut mam aktywną opcję zapłać .