Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, może temat niezbyt wiele wyjaśnia ale tutaj spróbuję się określić. Mianowicie w miejscu pod zdjęciem na stronie oferty przedmiotu zawsze był pasek z innymi przedmiotami tego samego sprzedawcy. Teraz są "oferty sponsorowane" i każdy przedmiot z tych ofert ma innego sprzedającego. Na screenie większość przedmiotów ma różnych kupujących. Jest to mega niewygodne, zamiast dobrać towar do przesyłki, żeby załapać się na smarta i kupić wszystko u jednego sprzedawcy, dostaję oferty od innych sprzedawców i mam 3x więcej klikania, muszę wchodzić najpierw na stronę sklepu sprzedawcy (od którego chcę kupic wszystkie przedmioty razem) i tam dopiero przeglądać podobne oferty. Wiecie może, czy jest to jakieś eksperymentalne rozwiązanie i czy da się przywrócić poprzedni pasek (ten z przedmiotami tego samego sprzedającego, od którego przedmiot właśnie oglądamy)? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Jeśli powinienem napisać z tą sprawą gdzieś indziej, to proszę o poinformowanie gdzie mogę takie pytanie wystosować. Dzięki
@Client:55957636 długo już jest i raczej nie zmienią 😞 a w czerwcu, jak sprzedawca ma warianty ( inne kolory, rozmiary ) to też będą wymieszane od różnych sprzedawców. Takie ułatwienie co byś se więcej poklikał i się wkurzał, to wszystko dla dobra kupujących 😄
Musisz się przyzwyczaić albo masz boczny panel
albo na sam dól i tam masz
@Client:55957636 najpierw są "Oferty sponsorowane, które mogą Cię zainteresować", ale niżej pod opisem przedmiotu są już "Inne przedmioty sprzedającego" tak jak słusznie zauważył @LEW433 możesz też sprawdzić inne przedmioty sprzedającego w bocznym panelu zaraz obok ofert sponsorowanych.
Mam nadzieję, że to ułatwi Ci zakupy na Allegro.
Nie, to nie ułatwia zakupów na Allegro.
Zakupów nie ułatwia również fałszowanie wyników wyszukiwania np. "w/g" ceny.
Jeśli są życzenia - to przedstawię szereg list wyszukiwania "w/g ceny - od najniższej" - gdzie Allegro fałszuje wyniki wyszukiwań. "Fałszuje" - fakt, to mocne słowo, lecz zgodne z prawdą. Jako kupujący, wpisuję sobie wybrane, wskazane przez Allegro kryteria:
- cenę "od najniższej"
- popularność
I mam prawo żądać wyników w/g tych wskazań. Niestety - Allegro ma głęboko w 4-ech literach takie ustawienia wyszukiwań - i tak stosuje dodatkowe algorytmy.
ajpierw są "Oferty sponsorowane, które mogą Cię zainteresować", ale niżej pod opisem przedmiotu są już "Inne przedmioty sprzedającego".
I to jest nielogiczne!!! Najpierw powinno być to co mnie interesuje, czyli to co od sprzedającego mogę ewentualnie dorzucić do zamówienia. Dopiero potem może sobie być to co może mnie zainteresować. W ten sposób tylko zniechęcacie klientów od zakupów... Zaglądam na to forum i zaglądam i nie widziałam jednej pochwały dla tej zmiany, zamiast tego masa żalów...
A tak w ogóle to Wasza wyszukiwarka to porażka na całej linii. Wczorajsza rozmowa z panią z małej chemii, która od 2 lat kupowała część towaru na allegro. Szukałam takich rurek do wsypywania brokatu do balonów, zawsze było tego na allegro dużo, a teraz nic nie mogłam znaleźć.... Pojechała do hurtowni i kupiła sobie... Klienci nie tylko chcą żeby coś było na allegro ale jeszcze chcą to prosto wyszukiwać. Czyli wyszukiwarka - słowo klucz i mają wskakiwać oferty. A teraz nie wyszukuje tego co powinno, a zamiast tego wyskakuje masa rzeczy od czapy...