Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy istnieje możliwość wykluczenia ofert danego Sprzedawcy tak, bym podczas wyszukiwania nie widział jego ofert?
Coraz więcej Sprzedawców z cenami z kosmosu. Dziwię się, że Allegro jakoś tego nie kontroluje. No ale... Docierają do mnie sygnały, że coraz więcej osób w ogóle nie wchodzi na Allegro bo wiedzą, że tu ceny z kosmosu.
Wszystko to co powyżej napisałem wywnioskowałem na podstawie ofert płyt cd.
@Sweetblack Nie ma takiej możliwości. Sugeruję Ci ustawianie sortowania od najniższej ceny.
Przepraszam ale padłam po stwierdzeniu "dziwię się, że Allegro tego nie kontroluje". Ależ oczywiście że kontroluje, przecież te ceny to ich zasługa. Policz sobie jaka musi być marża żeby tylko zwróciło się te 20-30% opłat pobieranych od obrotu (prowizje, dopłaty do smarka, prowizje od wysyłek itp.). Przy ofertach promowanych to nawet dużo więcej, a bez tego ofert nie widać... Do tego dochodzą straty na ciągłych zwrotach: czas pracowników, materiały do pakowania, częste zwroty używanych towarów (masa sprzedawców wlicza to w cenę i ze strachu przed negatywem oddaje kasę, byle tylko spokój mieć),. Następne straty to uszkodzenia/zagubienia zwrotów spowodowane wymuszonym przez Allegro używaniem najgorszych metod dostawy. Nie ma wszystkich metod dostawy Allegro Delivery, nie ma wysyłek smart. Allegro zmusza ale strat nie zwraca... Było tu kilka postów gdzie paczka one boxa została zawrócona do sprzedawcy z powodu przepełnionego boxa. Musiał nadać drugi raz. Zgadnij czy Allegro za 1-wszą etykietę kasę zwróciło??? To taki najbardziej rażący przykład z tego co tu widziałam.
Sporo firm po ostatnich podwyżkach sprzedaje poniżej kosztów, powoli się połapią i też jeszcze ceny podniosą...
Jak chcesz żeby tu było tanio?