anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomocy w odzyskiwaniu mojego konta w Allegro. Mam raty do zapłacenia ale bez aplikacji tego nie

Client:139677144
#1 Nowicjusz

Około miesiąca temu musiałem zmienić telefon. Podczas tej zmiany zniknęło moje konto w Allegro. To się stało pewnie z mojej winy, ponieważ jestem mocno okaleczony po wypadku motocyklowym. Głównie głowa po stłuczeniu obu płatów czołowych nie działa tak jak kiedyś. I dlatego nie potrafię odzyskać swojego konta w Allegro. A mając raty do spłacenia w Allegro Pay bez aplikacji jest dla mnie nie do przeskoczenia. Dlatego proszę waszą społeczność o pomoc w odzyskiwaniu tego konta, ponieważ hasło też zapomniałem. Od rana przez cały dzień próbuję uzyskać pomoc w tej sprawie, tylko nikt nie ma chęci mi pomóc. Mam wrażenie, że niektóre portale do pomocy bawią się moją niepełnosprawnością. Na przykład dział pomocy w Google jest utworzony do utrudniania życia klientom. Ale mniejsza z tym. Kiedy patrzę na ekran telefonu aby zastosować polecane mi zmiany to zachowuję się jak małpa posadzona przed komputerem niewiele z tego rozumiejąc. Dlatego prosiłbym o dokładne instrukcje, punkt po punkcie jak miałbym to zrobić. Artur.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:139677144 wejdź proszę na tę stronę: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. W polu tekstowym napisz na czym polega problem (może być to samo co napisałeś tutaj), a następnie kliknij w przycisk "wybierz sposób kontaktu" i wybierz najwygodniejszą dla siebie formę zgłoszenia do nas. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:139677144  mogę Cie pocieszyć, że jak na osobę która ma uszkodzone płaty czołowe , to całkiem konstruktywnie składasz zdania (w porównaniu do niektórych piszących na tym forum), ale wracając do meritum, zaloguj się na swój e-mail, a jak nie pamiętasz hasła, to kliknij 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@KOGIEL_T 😄

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_  sorki linki mi się pomyliły😔 miało być  ,😉

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@KOGIEL_T Nie, nie, to nie o linki mi chodziło 😄 Niemniej jednak oba prowadzą do Allegro. Nie do zakładki pomocy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_  w takim układzie firma Khoros obsługującą nasze forum  coś namieszała😉, bo wcześniej jak klikałem w swój link, przenosiło mnie na https://allegro.pl/strefaokazji/black-friday 😁

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@KOGIEL_T muszę zacytować klasyka: u mnie działa. Moje linki działają w porządku, Twoje nie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów