Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Pomyliłem się podczas wysyłania pieniędzy Sprzedającemu. Pomyliłem cyfry w " tytule przelewu". Czy to może sprawić, że pieniądze nie dotrą? Z konta pobrano kwotę za zakup, a płatność nadal nie jest zakonczona.
@ska_kubiak nie dojdą, napisz do allegro podsyłając potwierdzenie przelewu to przekierują 🙂
@ska_kubiak Skontaktuj się z Allegro w tej sprawie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=897a78b3-59d5-48dc-ace4-c27507e9a17f
@ska_kubiak - jeśli pomyliłeś cyfry w tytule przelewu, a nie w rachunku to nic się nie stanie. Z czasem kasa się zgodzi. To tak jakbyś zrobił literówkę w nazwisku - na nic nie ma wpływu. Gorzej jeśłi Ci się palec omsknął w numerze rachunku - to przy wysokiej dozie pecha kasa zniknie bezpowrotnie, chyba że trafisz na uczciwego odbiorcę.
@terazauto Nie ma takiej opcji żeby pomylić cyfry w rachunku. Dwie pierwsze cyfry to tzw. suma kontrolna i jeżeli się nie zgadza z resztą cyfr, to bank wpłaty po prostu nie przyjmie.
A cyfry w tytule są ważne dla odbiorcy wpłaty, dla sprzedającego. Jeśli sprzedający ma dużo klientów i dużo wpłat to może być kłopot, trzeba mu wytłumaczyć problem mailem albo poprzez "zadaj pytanie"
Trzeba pisać, dzwonić do sprzedającego, nie zawracać d##y Allegro.
@br. - i dlatego napisałem "przy wysokiej dozie pecha". Niejednokrotnie widziałem, słyszałem, że kasa została przelana na niewłaściwy nr konta przez pomylenie (zamianę) cyfr. Ale dziękuję za informację. Nie potrzebowałem - ale dziękuję.