Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzadawca wysłał mi zły artykuł, skontaktowałam się z nim i twierdzi, że nastąpiła pomyłka przy naklejaniu etykiety. Mój towar trafił do innej osoby. Teraz chcę żebym odesłała błędnie wysłałe zamówienie, a on skontaktuje się z drugą osobą i wyślę mi moje....i cóż nie chce zostać bez towari i kasy, bo jaką mam gwarancje że mi to wyśle? Sprzedającym jest lombard, posiada NIP,Na moje niepokoje odpowiedział że "rozumie moje obawy ale jest to uregulowane prawnie" i co byście zrobili? Towar otrzymany jest w podobnej cenie jak zamówiony
@Client:50777701 złóż reklamacje. Niech wyśle Ci właściwy przedmiot ze zleceniem odbioru niewłaściwego.
@Client:50777701 wyślij na reklamację jak Cię poprosił, w razie co masz dyskusje i pomoc allegro, jak masz takie obawy to kupuj stacjonarnie, błędy się zdarzają 🙂
Zrób jak mówi. Jak drugi klient będzie robił tak samo jak Ty. To żaden z Was nie dostanie przedmiotu, bo żaden nie odeśle tego drugiego. To jest lombard, więc to są raczej pojedyncze sztuki, nie wyśle żadnemu jak nie odzyska. Jak coś nie będzie grało to zawsze potem możesz założyć dyskusję i żądać zwrotu kasy podpierając się wiadomościami ze zgłoszenia o pomyłce.
Raz mi się w życiu też tak zdarzyło. Klient się śpieszył więc opłaciłam ludziom etykiety i zgodzili się wysłać do siebie nawzajem. Kobieta odesłała po kilku godzinach. Natomiast ten co się tak śpieszył to jej dopiero dzień po odebraniu własnej wysłał... Niezbyt miłe. A w razie czego i tak bezsensowne, bo to nie od niej miałby w razie czego dochodzić zwrotu kasy tylko ode mnie...
Człowiek nie robot, czasem się pomyli. A czasem odklei się kurierowi i też na odwrót przyklei. Różnie bywa.