Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem, miałem 2 przesyłki zwrotne, wczoraj przez pomyłkę wrzuciłem inną paczkę zwrotną niż która była zgodna z prawidłowym kodem. Dzwoniłem dzisiaj na infolinie i otrzymałem odpowiedź, że nie ma możliwości otworzenia skrytki żeby dać tą poprawną i problem jest w tym, że ten sprzedawca musi odesłać na mój adres i nie wiem czy na mój koszt oraz czy muszę zapłacić żeby wysłać prawidłową paczkę do tego samego sprzedawcy... jakie są możliwości ?
@kvcpr370 no niestety będzie kosztowny zwrot. Musisz zapłacić za ponowna wysyłkę dla sprzedawcy do Ciebie i potem zapłacić za odesłanie poprawnego zwrotu do sprzedawcy
ile może mniej więcej wyjść ?
Zależy jak dogadasz się ze sprzedawcą. Jeżeli kupiłeś na paczkomat to sprzedawca może Ci wysłać za 8.99 a ty do niego możesz najtańsza jakoś opcja poczty polskiej lub kurierem.zalezy co to za rzecz. Twój koszt wysyłki do sprzedawcy może Cię kosztować ok 15 zl
@kvcpr370 oczywiście że musisz zapłacić za odesłanie i ponowną wysyłkę 😞 możesz spróbować napisać do sprzedawców może się zgodzą przesłać to między sobą unikniesz jednej wysyłki, wtedy przelejesz im kasę za paczkomat lub kuriera ( zależy jak się dogadacie )
Jeszcze mam pytanie, jeżeli mam napisany prawidłowy kod na paczce to jest szansa, że kurier zwróci na to uwagę i zmieni to w systemie ?
Oczywiście że jest szansa na otwarcie tylko In Post robi pod górkę, z pewnością może i zrobiłby to kurier ale trzeba byłoby na niego trafić.😁 Może zwróci może nie, któż to wie.
@kvcpr370 szansa jest ale bardzo wątpię. Do otwartej skrytki nakleja tymczasowa etykietę na paczkę wyjęta. Czyli otwiera się skrytka nakleja na nią etykietę żeby się nie namieszało na samochodzie.