anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ponowienie platnosci za wiele przedmiotow zakupionych

MAMY ROZWIĄZANIE!
gawelpg
#7 Wielbiciel#

Witam.

Kupilem w sumie kilkadziesiąt rzeczy od 20 różnych dostawców. Podczas płatności blik coś się zawiesiło i płatność nie doszła do skutku. Jak ponowić płatność za 20 nieopłaconych pozycji naraz ? Nie wyobrażam sobie by teraz 20x dokonywać płatności "z palca". Dzieki

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
LEW433
#21 Demiurg#

Musisz mieć to wszystkie w zakładce "Moje zakupy" jako nieopłacone, wejdź i ponów płatność. Jak tam nie ma to problem.

oznacz moderatorów
gawelpg
#7 Wielbiciel#

Hej. Generalnie w zakładce Moje zakupy mam 20 nieopłaconych zakupów - status z rana. Mogę je opłacić otwierając po kolei wszystkie jeden za drugim i płacąc po kolei. Ale chciałbym jednym kliknięciem to "ogarnąć", czy jest taka opcja ? 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@gawelpg w zakładce Moje zakupy zaznaczasz (ptaszkujesz) konkretne zakupy i na dole pojawia Ci się zielony pasek z opcją OPŁAĆ lub UKRYJ

oznacz moderatorów
gawelpg
#7 Wielbiciel#

czy masz na myśli stronę www czy aplikację allegro ? U siebie na telefonie nie widzę możliwość (odptaszkowania) nieopłaconych zakupów.  A reasumując: już przebrnąłem przez płatności, 20x indywidualnie z osobna opłaciłem każde zamówienie....aaaa to było okropne 🙂 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@gawelpg  w aplikacji mobilnej też to działa tak samo tylko pasek zielony jest u góry.

oznacz moderatorów