anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Potwierdzenie tożsamości

Wobler300
#7 Wielbiciel
  • To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz. Proszę o pomoc. 
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Wobler300 prześlij proszę zgłoszenie przez formularz podlinkowany w tym komunikacie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Wobler300
#7 Wielbiciel

Miałem tam tylko formularz kontaktowy na który odpowiedział mi chat AI. Miałem już raz taką sytuację i po napisaniu tutaj została rozwiązana od ręki, dopiero dziś się ponowiła. Według mnie, dlatego że kilka razy kupiłem tą samą rzecz. @_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Wobler300 jaką informację otrzymałeś od bota? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Wobler300
#7 Wielbiciel

Nawet na to nie zwróciłem uwagi zbytnio, chyba coś o skanie dowodu. Ale zależy mi, żeby dziś to rozwiązać. Ostatnim razem, w kilkanaście minut mi to jakiś admin rozwiązał:0. Byłbym wdzięczny jeśli udało by się to dziś ogarnąć, jeśli potrzebny jest skan to proszę o adres email na jaki wysłać ^^

oznacz moderatorów

Wobler300
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

Wobler300
#7 Wielbiciel

Już wszystko ok, dziękuję! Proszę o usunięcie wątku, bo zrobiłem śmietnik. A nwm jak usunąć 

oznacz moderatorów

_HolaOla_

@Wobler300 to nie śmietnik, tylko jeden z wątków na Allegro Gadane. Zostawię go, bo być może dla innych będzie pomocny i cieszę się, że udało się rozwiązać problem. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów