anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiązane konta

Agak3107
#3 Debiutant#

Dzień dobry..

Co mogę zrobić w sytuacji zawieszenia konta? Byłam pracownikiem firmy i miałam dostęp do dwóch kont firmowych, które zostały zawieszone z nieznanych mi przyczyn (prawdopodobnie dług), a teraz zawiesili mi prywatne konto, ponieważ miałam dostęp do 3 kont. Jak mogę to wyjaśnić, czy mogą żądać ode mnie spłat długów? Od 4 lat nie mam z tą firmą nic wspólnego, a teraz boje sie co dalej...

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg#

@Agak3107 logowałaś się swoim kontem czy miałaś dostęp login i hasło do konta firmy ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Agak3107
#3 Debiutant#

miałam login i hasło do konta firmy

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Agak3107 no to masz problem 😞  na przyszłość proś żeby Cię dodawali jako pracownik https://help.allegro.com/sell/pl/a/jak-dziala-zakladka-uprawnieni-uzytkownicy-1nPyDZ8mVc7 wtedy inaczej to widzi allegro 🙂

A teraz spróbuj wytłumaczyć i podesłać im umowę o pracę oraz wypowiedzenie że byłaś tam tylko pracownikiem 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Agak3107
#3 Debiutant#

Cały czas im tłumacze, że tylko tam pracowałam i allegro było jednym z obowiązków mojej pracy. 

Czy mogą pociągnąć mnie do odpowiedzialności, np. do uregulowania długów, zająć moje konto bankowe, itp?? 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Agak3107 nie, aż tak daleko nie mogą łamać prawa 😄 to jest próba wymuszenia na Tobie ale trochu z Twojej winy, dane właściciela konta / firmy są inne niż Twoje więc nic nie ściągną z Ciebie 😉

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Agak3107
#3 Debiutant#

Rozumiem. Nie wiedziałam wtedy, że allegro ma możliwość dodania pracownika i tutaj jest racja ( jest w tym trochę mojej winy), plus z tego, że nie będę brana do odpowiedzialności (mam nadzieje). Jak długo taka sprawa może trwać? kiedy odblokują moje konto, allegro nic mi nie mówi. 

oznacz moderatorów