anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia Inpost

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

Czy wy też dostajecie takie dziwne powiadomienia, przy zamówieniu do paczkomatu 🤔

alll.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

mdrogeria
#21 Demiurg#

Tak , ale tylko do kurierek 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@mdrogeria  no jak zamawiam kurierską, od innych przewoźników, to normalne, nawet czasem jest SMS, ale do paczkomatu🤔

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@KOGIEL_T A masz 100% pewności, że zamówiłeś do paczkomatu? Czasem coś się "omsknie" (np. przez nieuwagę, pośpiech, rutynę). Sprawdziłeś "Szczegóły dostawy" w informacjach pozakupowych?
Ja np. rutynowo korzystam zawsze (i tylko) z InPost Paczkomat i zawsze kupuję u sprzedających oferujących tę opcję wysyłki. Na zasadzie powtarzalności przy finalizacji zakupu oznaczone są (zawsze te same): nazwa przewoźnika, adres paczkomatu, bank itp. Przestałam nawet to sprawdzać.  

I to "zawsze" prawie mnie zgubiło 😃. Finalizując ostatni swój zakup, w ostatniej chwili (na sekundę przed dokonaniem opłaty) zauważyłam - jakoby "wybraną" (przez kogo?) - formę dostawy: Allegro One-box 🤣 (do którego mam stosunek negatywny już od chwili jego narodzin).

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@szymela54  w pierwszej chwili też tak pomyślałem, że coś się kliknęło, ale sekundę później sprawdziłem

alll.png

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@KOGIEL_T O, to rzeczywiście ciekawostka przyrodnicza. Może sugerowany kontakt z kurierem coś wyjaśni?

oznacz moderatorów