Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam problem a mianowicie nie otrzymuje powiadomień o tym, że ktoś przebił moją ofertę, a mam zaznaczone żeby otrzymywać takie powiadomienie emailowo jak i przez aplikacje
ktoś orientuje się jak sobie z tym poradzić ?
Sprawdź folder Spam. Jeśli to Allegro Lokalnie, możesz nie otrzymywać żadnych powiadomień.
Ale po co sprawdzać folder spam? Jeśli ktoś przebije moja ofertę to chciałbym otrzymać powiadomienie na maila czy na aplikacje a nie latać gdzieś po spamach
Ale po co sprawdzać folder spam? Jeśli ktoś przebije moja ofertę to chciałbym otrzymać powiadomienie na maila czy na aplikacje a nie latać gdzieś po spamach
Aha, no więc zapytaj o przyczyny odpowiedni dział Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e2e1f990-74d6-4bea-9b5c-a408bde7983d
Najlepiej na czacie, problem zostanie rozwiązany w ciągu kilku minut.
Jeśli chcesz coś tu dodać, to nie zakładaj kolejnego wątku, tylko pisz w pierwszym. To nie jest trudne.
Sprawdź ustawienia poczty? Wiesz co to jest spam i jak to działa?
ja dostaje powiadomienie o tym, że złożyłem ofertę ale o tym, że ktoś przebił moją już nie
@kwyatinho Więc ustaw sobie odpowiednio swoje konto na Allegro. Zaglądałeś kiedyś do ustawień konta?
Dlaczego założyłeś nowy temat, zamiast kontynuować wątek w starym?
zamiast kliknąć w "odpowiedż" kliknąłem "załóż nowy temat"
😛
@kwyatinho Ano po to, że mejle od allegro często tam trafiają.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄