Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przychodzą do mnie powiadomienia allegro (raz w ciągu dnia) z ofertami które wyszukuję. Widzę e-mail, otwieram od razu, jest dany przedmiot, wchodzę, i co? "oferta zakończona". Zdarzyło mi się to kilkukrotnie.
Da się to usprawnić? Powiadomienia działają na zasadzie: wczoraj wieczorem ktoś wystawił przedmiot lub kilka tych samych, a allegro powiadamia mnie o tym dopiero rano w mailu? Jeśli tak to lipa.
@NikczemnikZlasu czy możesz podać przykład oferty do której otrzymałeś powiadomienie, a po wejściu w link, była już zakończona?
@NikczemnikZlasu dziękuję! Konsultuję to i dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
ja też mam negatywne doświadczenia na allegro
@jacek7474 przykro mi z tego powodu, jednak tak jak pisałam w tym wątku, decyzję w Twojej sprawie może podjąć tylko Dział bezpieczeństwa. Mam nadzieję, że uda się wszystko wyjaśnić i Twoje konto zostanie odblokowane.
niestety po trzech dniach dalej nic nie wiadomo, więc nawet jeśli się uda, to niesmak pozostanie
@NikczemnikZlasu wracam z odpowiedzią. Takie sytuacje mogą się zdarzyć, ponieważ powiadomienia do ofert obserwowoanych są wysyłane miedzy 8:00 - 11:00, więc jeśli sprzedający od 24:00 - 8:00 skończy ofertę to otrzymasz nieaktualną informację na temat oferty w wiadomości e-mail.
To jest denerwujace! Kolejna sytuacja, dzisiaj, teraz 9:34 e-mail z allegro z obserwowanymi ofertami, trzymam telefon w rece wchodzę od razu, widzę ofertę która jest trudna do znalezienia, otwieram i oczywiście ktoś był przede mną. Została sprzedana.
Wygląda na to że mam pecha, bo inni dostają powiadomienia dużo wcześniej.
No trudno.
A nie pomyślałeś, że ktoś może ręcznie szukać niż czekać na powiadomienie. Więcej musi pracy włożyć i czasu a ty czekasz na gotowe i masz pretensje. Chcesz wygody? Musisz się liczyć z konsekwencjami. Może ktoś dodał przedmiot rano a w południe ktoś szuka. Jakby ci naprawdę na czymś zależało to byś nie czekał tylko samemu co jakiś czas szukał w serwisie. Ale się nie chce
Mam dużo przedmiotów których nie jestem w stanie codziennie wyszukiwać. Są to rzeczy ważne i mniej ważne ale mimo wszystko trudne do zdobycia. Także liczę na pomoc allegro tej sprawie które niestety powiadamia mnie o nowych ofertach zbyt późno. Na niektóre przedmioty trzeba czekać kilka miesięcy żeby się pojawiły.