anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienie z Allegro o nowej - tańszej - ofercie dostępnej na ten sam produkt

baski2010
#7 Wielbiciel#

Aplikacja Allegro wprowadziła mnie w błąd - o tańszej ofercie na ten sam produkt. Niepotrzebnie dokonałem zakupu - co tylko wprowadza zamieszanie i dodatkową pracę dla sprzedającego z anulowaniem zamówienia.

Zaznaczyłem produkt nowy, zakup z pełną fakturą vat (takie produkty przeglądałem) - Allegro wysłało mi zawiadomienie o nowej tańszej ofercie - w telefonie nie wszystko jest czytelne . Zakładam, że jak dodałem do ulubionych fabrycznie nowy towar, to takie zawiadomienie dostałem. Okazało się, że towar był używany, a faktura vat- marża - takie oferty akurat w tym przypadku mnie nie interesują. To nie taki sam towar i nie taka sama oferta jaką zaznaczyłem w ulubionych.

Allegro powinno to jakoś zaznaczać w powiadomieniach, że oferta jest na ten sam produkt (nominalnie) ale o innych parametrach użytkowych oraz inny parametrach sprzedaży. Ewentualnie powinna być możliwość zdefiniowania parametrów przy wyborze produktu polubionego.

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0