Jesteś cenionym członkiem naszej społeczności i chcielibyśmy osobiście Ci za to podziękować.
Na podstawie Twoich wcześniejszych interakcji przygotowaliśmy dla Ciebie krótką ankietę. Twoje odpowiedzi pomogą nam jeszcze bardziej poprawić Twoje przyszłe doświadczenia.
W ramach podziękowania otrzymasz nową Frytkownica beztłuszczowa Philips NA352/00.
Twoja opinia jest dla nas ważna — i zadbamy o to, aby Twój czas był dobrze wykorzystany.
Z poważaniem,
Zespół Obsługi Klienta
Allegro
Szanowny Panie / Szanowna Pani Sebastian [edycja],
Z ogromną przyjemnością informujemy, że Twój profil został zakwalifikowany do odbioru specjalnej oferty lojalnościowej na flagowy produkt kuchenny.
Cześć, @qqqqqqqqq777. Ta wiadomość nie została wysłana przez nas. Dziękuję za zachowanie czujności i proszę, abyś nie klikał w podejrzane linki i odnośniki w tej wiadomości mailowej.
Przekażę te treści do weryfikacji.
witam,
tez dostałem dzisiaj taka wiadomośc ze wygrałem Air freyer
ponizej tresc- sadze ze to oszustwo
Szanowny Panie / Szanowna Pani - tu były moje dane,
Z ogromną przyjemnością informujemy, że Twój profil został zakwalifikowany do odbioru specjalnej oferty lojalnościowej na flagowy produkt kuchenny.
@fues Ta wiadomość to oszustwo.
Szanowny Panie / Szanowna Pani ireneusz [edycja],
Ogolnie link prowadzi do strony :
https://studio.kiinoasnacks.info/ga/click/2-8791813-10-8365-16357-8963-5da5843d04-c0d4fd3767
ESET blokuje do niej dostęp - wiec taczej jest to spam 🙂
Raczej to pułapka na ludzi, których pazerność jest większa od ich inteligencji