Proszę o skasowanie z mojego konta poniższych zakupów (albo chociaż monitów o oceny, ktore dostaję od jakiegoś czasu na maia jak i wiszą w zakladce "do oceny".
1.uszczelka przewodu ciśnieniowego pompy wspomagania ford mondeo transit
2.Bateria BN59 Xiaomi REDMI 10 / REDMI NOTE 10 5000mAh Oryginalna jakość
Dokladniejszych danycj nie mam bo sprzedaże zostały archiwizowane.
Jak nic w tej sprawie się nie zadzieje, wrąbie obu sprzedawcom negatywy aby pozbyc się tych monitów czyli 0 gwiazdek (w sumie temu pierwszemu się należy bo element nie pasował ze startu).
To tak jakbyś wyszedł na ulicę i pobił przypadkowych ludzi... Jaki w tym sens, poza zaspokojeniem zwierzęcych instynktów?
Poza oczywiście przypadkiem, że negatywy są zasłużone.
Cześć, @elemel8. Produkty do oceny nie znikną z listy dopóki ich nie ocenisz. Jeśli nie chcesz otrzymywać powiadomień mailowych o oczekujących produktach do oceny, to przejdź do tej zakładki i w sekcji Dla Kupującego odznacz opcję ''Gdy możesz wystawić opinię o produkcie''.
Nie chcę likwidiwać wszystkich możliwości oceny tylko niektórych.
Jaki jest sens zmuszania mnie do oceny przedmiotu gdy zakup został anulowany zanim sprzedajacy wysłał przedmiot? Nie ocenie go choćby Allegro rok mnie do tego zmuszało. Prosze przewidzieć mozliwość pominiecia oceny w przypadku anulowania zakupu i zmienić "system". Ja nie zamierzam popierać absurdów.
Cześć @elemel8, rozumiem, przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego działu.