Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z kontem na kpmputerze. Nie mogę nic wlozyć do koszyka , nie mogę zaplacić . Wszystkie moje metody płatności i dane zniknęly. Próbowalam naprawić i wpisać dane ale pojawia się bład. Wyczyściłam komputer z ciasteczek próbowałam korzystac z innych wyszukiwarek i nic . Wciąż pojawia się błąd Nie mogę nic zmienic czy doda Jest błąd. Mam aplikacje na telefonie i tam nie mam żadnych problemow Mogę korzystać z karty i przelewów a na komputerze nie Proszę o pomoc
a jaki błąd wyskakuje? polecam wyłączyć adblocker tymczasowo 🙂
Wystąpił błąd
Przepraszamy, coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie później. Taka informacja . Próbuję od czterech dni i nic .Cały czas to samo
Witam. Mam ten sam problem. Na telefonie działa normalnie,na komputerze i laptopie "Coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie za chwilę." AdBlock wyłączony, wyczyściłem dane z ciasteczek. Tutaj się zalogowałem bez problemu. Pomocy..
@man_of_year Zmień przeglądarkę, często także problem jest z Win7
Zmiana przeglądarki nic nie daje. Opera i Explorer reagują tak samo. Nie działają i inne rzeczy jak pisał przedmówca, nie mogę nic dodać do koszyka, nie mogę licytować, nie mam danych po wejściu na konto. Po tym jak się zalogowałem tutaj na allego też jestem zalogowany. To działa. Na telefonie wszystko śmiga ok, a też korzystam z neta a nie z apki.
@man_of_year Z jakiego systemu operacyjnego korzystasz?
@nat_not Pytałem bo problemy są z Win7, ale odpisał o przeglądarkach.😁
tak jak piszesz win7 😞
Witam, mam identyczny problem z aplikacją na telefonie... Na komputerze mogę kupić, a na aplikacji wyskakuje właśnie informacja "Przepraszamy, coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie później." :c
Z aplikacją czy przez przeglądarkę?
z aplikacją
@Client:62074787 a wersja aplikacji masz najnowszą?
tak
nawet ją odinstalowałam i zainstalowałam, teraz nie moge sie nawet zalogowac...
@Client:62074787 napisz proszę z jakiego systemu korzystasz, jaką masz wersję aplikacji i załącz proszę zrzut ekranu, na którym problem będzie widoczny.